Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Direct in contact met uw dermatologiepatiënten. Wanneer u wilt.

BeterDichtbij, eenvoudig digitaal contact met uw patiënten

U wilt uw patiënten met huidziekten natuurlijk altijd de beste zorg bieden. En waar mogelijk erger voorkomen. Digitaal contact kan u daarbij ondersteunen als dermatoloog, verpleegkundige, verpleegkundig specialist, huidtherapeut of poli-assistent. Zo kunt u zorg op afstand bieden, bijvoorbeeld door via een foto de huid te beoordelen, via beeldbellen of door vragen van uw patiënten eenvoudig te beantwoorden.

Daarom kiezen cardiologen voor BeterDichtbij:

  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt
  • Veilig versturen en beoordelen van foto’s
  • EPD-koppeling en aangesloten op werkwijze poli

Digitale dermatologie zorg, eenvoudig en veilig

Met BeterDichtbij, initiatief van en voor de zorgsector, bent u eenvoudig en veilig in contact met uw patiënten. Wanneer u wilt. Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een eenvoudige app. U werkt binnen een beveiligd webplatform, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw eigen systemen en het EPD, zoals HiX en Nexus. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens die u uitwisselt met uw patiënt, niet in verkeerde handen vallen. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Begeleiding afbouw behandeling huidaandoening

U kunt uw patiënten eenvoudig begeleiden bij de afbouw van een behandeling bij bijvoorbeeld eczeem, netelroos, huidschimmel of gordelroos. Door berichten in te plannen in het zorgpad, bespaart u bovendien tijd.

De moedervlek beoordelen via een foto

Een moedervlek of andere verdachte plek op de huid, is ook op afstand te beoordelen. Laat uw patiënt een foto sturen via BeterDichtbij, zodat u die goed kunt beoordelen.

Huidpreventie van uw patiënten

U wilt uw patiënten natuurlijk goed informeren en helpen hun huid gezond te houden. Via BeterDichtbij kunt u ook pro-actief uw patiënt informeren, bijvoorbeeld dat het belangrijk is om op te passen in de zon.

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Dermatologen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Dermatologen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, en effectief is om hun patiënten te activeren.

Functionaliteiten BeterDichtbij voor zorgverleners

  • Automatiseren en inplannen van berichtgeving voor uw patiënten

  • Makkelijk overdragen binnen uw poli of praktijk

  • Integratie met bestaande systemen: EPD, SAML 2.0 en HL7

  • Eenvoudige koppeling met andere apps voor inzicht in data

Skinvision

Huidanalyse eenvoudig delen via BeterDichtbij

SkinVision is een veelgebruikte medische app waarmee patiënten hun huid kunnen controleren. Met een zorgvuldige analyse van een zelfgemaakt foto, spoort SkinVision huidkanker op. En dankzij een slimme koppeling van SkinVision met BeterDichtbij, kunnen patiënten de analyse met één druk op de knop veilig delen met u.

Benieuwd hoe dit werkt? Neem contact met ons op, dan vertellen we graag meer.

Patiënten met actinische keratose begeleiden via BeterDichtbij

Hoe kunnen patiënten met actinische keratose (AK) op afstand begeleid worden? Dermatoloog dr. Rutger van der Waal gebruikt BeterDichtbij hiervoor bij zijn patiënten binnen Tergooi MC. In het Tijdschrift van de NVDV – Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie legt hij uit hoe BeterDichtbij wordt gebruikt binnen dit zorgpad.

Bent u benieuwd naar de inzichten? Lees dan verder.

Lees het tijdschrift

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw afdeling kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.