Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Direct in contact met uw hartpatiënten bij cardiologie. Wanneer u wilt.

BeterDichtbij, een initiatief gericht op digitale zorg

Patiënten kunnen bij u terecht voor onderzoek en behandelingen van hart- en vaatziekten. Om de beste zorg te kunnen bieden, heeft u veel contact met uw patiënten. U wilt uw tijd als cardioloog natuurlijk graag zo efficiënt mogelijk inzetten, maar ook uw patiënten goed begeleiden in hun onderzoek of behandeling. Tegelijkertijd verzamelen uw patiënten steeds vaker zelf gegevens over hun hartslag of bloeddruk, gewoon op de eigen smartphone.

Daarom kiezen cardiologen voor BeterDichtbij:

  • Initiatief van en voor de zorgsector
  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt
  • EPD-koppeling en aangesloten op werkwijze poli

Digitale cardiologische zorg, eenvoudig en veilig

Met BeterDichtbij, initiatief van en voor de zorgsector, bent u eenvoudig en veilig in contact met uw patiënten. Wanneer u wilt. Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een eenvoudige app. U werkt binnen een beveiligd webplatform, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw eigen systemen en het EPD, zoals HiX en Nexus. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens die u uitwisselt met uw patiënt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Vragen over medicatie

Uw patiënten kunnen vragen hebben over bijwerkingen op medicatie. Deze vragen kunt u eenvoudig beantwoorden via BeterDichtbij.

Onzekerheidsreductie

Wanneer uw patiënten onzeker zijn, bijvoorbeeld na een hartinfarct of in de revalidatieperiode, kunt u patiënten vertrouwen geven door digitaal in contact met elkaar te blijven.

Post-infarctpatiënten

Na een ziekenhuisopname kunnen bij post-infarctpatiënten nieuwe vragen ontstaan. U kunt deze vragen opvangen in de periode tussen ontslag en eerste controle op de poli.

Terugkijken online verdiepingssessie Hart- en vaatzorg van de toekomst: digitaal waar het kan

Welke rol kan digitale zorg spelen in de hart- en vaatzorg, nu en in de toekomst? Koplopers in de cardiologie deelden hun visie en ervaringen  tijdens de verdiepende online sessie ‘Hart- en vaatzorg van de toekomst: digitaal waar het kan.’

Ik wil de sessie terugkijken

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Cardiologen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Cardiologen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, en effectief is om hun patiënten te activeren.

Functionaliteiten BeterDichtbij voor zorgverleners

  • Automatiseren en inplannen van berichtgeving voor uw patiënten

  • Makkelijk overdragen binnen uw poli of praktijk

  • Integratie met bestaande systemen: EPD, SAML 2.0 en HL7

  • Eenvoudige koppeling met andere apps voor inzicht in data

Data delen gericht op gynaecologie via BeterDichtbij

Metingen veilig delen met u via BeterDichtbij

Uw patiënten met hartklachten houden op afstand misschien de gezondheid van hun hart bij in speciale apps. Het kan ook zijn dat uw patiënten, gebruik maken van thuismeetprogramma’s of van een smartwatch om hun bloeddruk en hartslag te meten. Uw patiënten kunnen eenvoudig en veilig deze metingen met u delen via BeterDichtbij. Gewoon op de telefoon en zonder extra kosten.

Benieuwd hoe dit voor u als cardioloog werkt? Neem contact met ons op, dan vertellen we graag meer.

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw afdeling kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.