Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Gezondheidsinformatie Thuisarts.nl eenvoudig uitwisselen via BeterDichtbij

Thuisarts

Gezondheidsinformatie Thuisarts.nl eenvoudig uitwisselen via BeterDichtbij

Wanneer mensen op het internet zoeken naar informatie over gezondheid en ziekte is de kans groot dat zij op Thuisarts.nl terecht komen. Dit is de grootste onafhankelijke website voor gezondheidsinformatie in Nederland en wordt maandelijks 6 miljoen keer bezocht door mensen met vragen over hun gezondheid. De gezondheidsinformatie uit Thuisarts.nl is automatisch geïntegreerd binnen BeterDichtbij. Wanneer zij digitaal met elkaar in contact zijn, kunnen patiënten en zorgverleners deze informatie eenvoudig met elkaar uitwisselen.

Belangrijkste 4 voordelen uitgelicht

  • Al 10 jaar betrouwbare gezondheidsinformatie (o.a. NHG en FMS) voor patiënten binnen handbereik

  • Naadloos geïntegreerd binnen het BeterDichtbij platform voor zorgverleners en de BeterDichtbij app voor patiënten

  • Eenvoudige uitleg door middel van filmpjes, plaatjes en tekeningen

  • Nieuwe gezondheidsinformatie automatisch beschikbaar binnen BeterDichtbij

Patiënten zijn beter voorbereid op een gesprek met hun zorgverlener

Door de gezondheidsinformatie op Thuisarts.nl komen patiënten meer te weten over een ziekte of aandoening én kunnen zij zich beter voorbereiden op een gesprek met hun zorgverlener. Thuisarts.nl is een initiatief van de Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Daarnaast werken De Federatie Medisch Specialisten (FMS), Patiëntenfederatie Nederland en Akwa GGZ mee aan de verdere doorontwikkeling van Thuisarts.nl.

Hoe werkt BeterDichtbij - betrouwbare informatie uit Thuisarts - iPhone

Eenvoudig gezondheidsinformatie uitwisselen

Het werkt eenvoudig: voor zorgverleners is de gezondheidsinformatie uit Thuisarts.nl beschikbaar in het vertrouwde BeterDichtbij webplatform, dat gebruikt kan worden vanuit het eigen EPD of HIS. Deze informatie verstuurt de zorgverlener in het gesprek naar de patiënt met één druk op de knop. De patiënt ontvangt deze informatie vervolgens binnen de BeterDichtbij app. Ook heeft de patiënt binnen de BeterDichtbij app toegang tot Thuisarts.nl en kan ook daar de gezondheidsinformatie worden gedeeld met de zorgverlener.

Ook in uw ziekenhuis?

Heeft u vragen over de integratie van Thuisarts.nl binnen BeterDichtbij, of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij je persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.