Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Patiënten informeren met zorganimaties van Indiveo via BeterDichtbij

Goede zorg leveren met begrijpelijke informatie voor patiënten. Indiveo en BeterDichtbij delen de ambitie om samen zorg makkelijker, efficiënter en beter te maken. BeterDichtbij brengt zorgverleners eenvoudig digitaal in contact met hun patiënten, op ieder moment van de dag. En via Indiveo worden patiënten op een begrijpelijke manier geïnformeerd over hun behandeling of zorgtraject. De integratie van Indiveo in het BeterDichtbij platform maakt het mogelijk om als zorgverlener duidelijke medische illustraties en animaties van Indiveo eenvoudig en snel te delen met patiënten.

Belangrijkste 5 voordelen van Indiveo uitgelicht

  • Bewezen e-health toepassing om patiënten duidelijk te informeren over een onderzoek, ziektebeeld of behandeling

  • Gemiddeld zo’n 20.000 weergaven per maand door patiënten van verschillende ziekenhuizen

  • Gericht medische informatie sturen op het juiste moment in de patiënten-reis via BeterDichtbij

  • Medische animaties, illustraties en infographics die voor iedereen begrijpelijk zijn

  • Zorgorganisaties die Indiveo gebruiken, voldoen aan hun informatieplicht vanuit de WGBO

Samenwerking tussen Indiveo en BeterDichtbij

 

Indiveo maakt zorg voor iedereen begrijpelijk met medische illustraties, animaties en infographics. Door ingewikkelde informatie te verpakken in betrouwbare en begrijpelijke patiëntenvoorlichting helpt Indiveo zorgorganisaties om onderzoeken, ziektebeelden en behandelingen duidelijk uit te leggen aan patiënten, mantelzorgers en naasten.

Indiveo staat elke dag als organisatie in nauw contact met zorgverleners, communicatieafdelingen en patiënten. Hierdoor weet de organisatie wat er speelt in het huidige zorglandschap en kan dit goed worden gekoppeld aan e-health toepassingen. Met de integratie van Indiveo in het BeterDichtbij platform kunnen zorgverleners eenvoudig de juiste, begrijpelijke informatie delen met patiënten over hun gezondheid, persoonlijk via BeterDichtbij.

Betrouwbare gezondheidsinformatie voor patiënten

BeterDichtbij stelt toegankelijke gezondsheidsinformatie van Indiveo beschikbaar aan patiënten in heel Nederland. Met de integratie van Indiveo binnen het BeterDichtbij platform kunnen zorgverleners patiënten op een begrijpelijke manier informeren door zorganimaties toe te voegen aan het bericht dat zij naar hen versturen. Zo ontvangt de patiënt een bericht via de BeterDichtbij app, met een link naar de digitale videomodule van Indiveo. Door deze toepassing zijn patiënten altijd op de hoogte van de juiste, betrouwbare gezondheidsinformatie wanneer zij in gesprek zijn met hun zorgverleners. Het is ook mogelijk het versturen van deze berichten verder te automatiseren zodat uw patiënten op het juiste moment de juiste informatie toegestuurd krijgen.

Ook in uw ziekenhuis?

Heeft u vragen over de integratie van Indiveo binnen BeterDichtbij, of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.