Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Op ieder moment digitaal in contact met patiënten

Indiveo logo

Patiënten informeren met zorganimaties van Indiveo via BeterDichtbij

Goede zorg leveren met begrijpelijke informatie voor patiënten. Indiveo en BeterDichtbij delen de ambitie om samen zorg makkelijker, efficiënter en beter te maken. BeterDichtbij brengt zorgverleners eenvoudig digitaal in contact met hun patiënten, op ieder moment van de dag. En via Indiveo worden patiënten op een begrijpelijke manier geïnformeerd over hun behandeling of zorgtraject. Dankzij de koppeling van Indiveo in het BeterDichtbij platform, kunnen zorgverleners de duidelijke medische illustraties en animaties van Indiveo eenvoudig en snel te delen met hun patiënten.

De videomodules van Indiveo geïntegreerd in BeterDichtbij

  • Indiveo maakt samen met zorgorganisaties begrijpelijke animaties, illustraties en infographics over een onderzoek, ziektebeeld of behandeling. De video’s (Divi’s) zijn veel in gebruik in Nederland.

  • Dankzij de koppeling met BeterDichtbij kunnen zorgverleners de video’s op het juiste moment in de patiëntreis delen met patiënten.

  • Direct in te zetten bij organisaties die Indiveo en BeterDichtbij inzetten, zonder extra kosten. Eenvoudig beschikbaar via de contentbibliotheek van BeterDichtbij.

  • Samen zorg makkelijker maken voor iedereen: vanuit die missie werken we als landelijk communicatieplatform samen met andere digitale diensten in de zorg, zoals Indiveo, Luscii en HiX.

Indiveo info plaatje
Een voorbeeld van een kennisvideo met schriftelijke toelichting van Indiveo.

Zo werkt het in de dagelijkse praktijk

De zorganimaties van Indiveo zijn direct beschikbaar in de contentbibliotheek van het BeterDichtbij platform, voor organsaties die zowel Indiveo als BeterDichtbij inzetten. Hiermee kan de begrijpelijke informatie eenvoudig worden toegevoegd aan een bericht dat je als zorgverlener stuurt naar jouw patiënten. Vervolgens ontvangt de patiënt de link naar de digitale videomodule van Indiveo, met daarbij de juiste context van de zorgverlener. Het is ook mogelijk om het versturen van deze berichten te automatiseren, zodat patiënten op het juiste moment de juiste informatie automatisch toegestuurd krijgen.

Wil je weten hoe dit precies werkt voor jou als zorgverlener? Bekijk de kennisvideo van de BeterDichtbij Academie.

Wil je ook aan de slag met Indiveo en BeterDichtbij

Heb je vragen over de koppeling van Indiveo inBeterDichtbij, of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij je persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.