Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Indiveo logo

Met de koppeling van Indiveo in het BeterDichtbij platform, kunnen zorgprofessionals de begrijpelijke medische illustraties en animaties van Indiveo eenvoudig en snel delen met hun patiënten.

Indiveo geïntegreerd in het BeterDichtbij webplatform voor zorgprofessionals

  • Indiveo maakt begrijpelijke animaties, illustraties en infographics over een onderzoek, ziektebeeld of behandeling. De video’s (Divi’s) zijn veel in gebruik in Nederlandse ziekenhuizen.

  • Dankzij de koppeling met BeterDichtbij kan je de video’s van Indiveo delen met patiënten: op het juiste moment in de patiëntreis.

  • Direct in te zetten bij zorgorganisaties die gebruik maken van Indiveo en BeterDichtbij, zonder extra kosten. Vervolgens zijn de animaties eenvoudig beschikbaar via de contentbibliotheek van BeterDichtbij.

  • Samen zorg makkelijker maken voor iedereen: vanuit die missie werken we als landelijke communicatiedienst samen met andere digitale diensten in de zorg.

SZE2024 - Vrouw bij speeltuin met telefoon BeterDichtbij

Zo werkt het in de dagelijkse praktijk

De video’s van Indiveo zijn direct beschikbaar in de contentbibliotheek van het BeterDichtbij webplatform voor zorgprofessionals, voor organisaties die zowel Indiveo als BeterDichtbij inzetten. Je voegt een video zo eenvoudig toe aan een bericht aan je patiënt. Vervolgens ontvangt de patiënt de link naar de digitale videomodule van Indiveo.

Wil je weten hoe dit precies werkt voor jou als zorgverlener? Bekijk de kennisvideo van de BeterDichtbij Academie.

Jolanda van der Mee

verpleegkundig consulent longziekten

Dankzij dit soort vormen van digitale zorg en informatie kunnen we zo steeds beter inspelen op de wensen en behoeften van patiënten en hen nog beter helpen.

Lees het artikel
Godfried Bogaerts
Sander Bijl BeterDichtbij

Wil je ook aan de slag met Indiveo en BeterDichtbij?

Heb je vragen over de integratie van Indiveo binnen BeterDichtbij, of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander.