Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Partners en integraties

Hoe je begrijpelijke informatie van Indiveo deelt via BeterDichtbij

Wist je dat je via BeterDichtbij ook duidelijke uitleganimaties en illustraties van Indiveo kunt delen met patiënten over een onderzoek, ziektebeeld of behandeling? In deze korte kennisvideo leer je hoe je begrijpelijke informatie van Indiveo deelt via BeterDichtbij.

Hoe je begrijpelijke informatie van Indiveo deelt via BeterDichtbij.

Wat heb je geleerd?

Nu weet je hoe je begrijpelijke informatie van Indiveo deelt met patiënten via BeterDichtbij. Met eenvoudige digitale videomodules van Indiveo kan je als zorgverlener jouw patiënten op een begrijpelijke manier informeren.

Verder leren in de BeterDichtbij Academie

Wil je meer weten zoals hoe je een standaardbericht maakt en verstuurt of hoe je een gesprek afhandelt? Bekijk deze en meer kennisvideo’s van de BeterDichtbij Academie.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden ontvangt u de nieuwste tips en tricks gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.

Inschrijven