De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Verdieping

Hoe maak je een goed standaardbericht?

Standaardberichten zijn handig om snel en makkelijk een reactie op te stellen naar je patiënten. Ben je benieuwd hoe je een goed standaardbericht maakt? Bekijk dan de verdiepende kennisvideo om tot een goede set standaardberichten te komen voor je afdeling. Wil je hier verder mee aan de slag? Vul dan de werkbladen in die je kunt downloaden onder de video.

Thumbnail "Hoe maak je een goed standaardbericht?"

Wat heb je geleerd?

Nu weet je hoe je een goed standaardbericht maakt. Heb je nieuwe ideeën opgedaan voor een nieuw standaardbericht en wil je hier verder mee aan de slag? Werk deze verder uit op de werkbladen:

Werkblad Turflijst en werkblad

Verder leren in de BeterDichtbij Academie

Wil je weten hoe je een standaardbericht vervolgens aanmaakt en verstuurt via het BeterDichtbij webplatform? Bekijk deze en meer kennisvideo’s van de BeterDichtbij Academie.

Wil je meer inspiratie en nieuws over digitale zorg?

Abonneer je nu op de BeterDichtbij Academie nieuwsbrief, net als andere zorgprofessionals die werken met digitale diensten. Iedere twee maanden ontvang je slimme tips, ervaringen van collega’s en de laatste ontwikkelingen in je mailbox. En natuurlijk kun je je op ieder moment afmelden.

Dat wil ik ook!