Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Logo apotheek.nl

De betrouwbare informatie van Apotheek.nl is beschikbaar in BeterDichtbij. Hiermee hebben patiënten altijd de juiste medicijninformatie beschikbaar terwijl zij in gesprek zijn met hun eigen zorgverleners, betrouwbaar en veilig via BeterDichtbij.

De betrouwbare medicijninformatie Apotheek.nl geïntegreerd in BeterDichtbij

  • Met Apotheek.nl beschikken patiënten over alle belangrijke medicijninformatie. Apotheek.nl is een initiatief van de KNMP (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie).

  • Dankzij de integratie met BeterDichtbij hebben patiënten altijd de juiste informatie bij de hand over hun medicatie.

  • Voor alle patiënten te gebruiken: als een medicijnnaam voorkomt in een bericht, wordt dat automatisch aanklikbaar naar de specifieke informatie op Apotheek.nl. Samen zorg makkelijker maken voor iedereen: vanuit die missie werken we als landelijke communicatiedienst samen met andere digitale diensten in de zorg.

Man in cafe met BeterDichtbij app

Zo werkt het in de dagelijkse praktijk

De informatie van Apotheek.nl is eenvoudig geïntegreerd binnen de BeterDichtbij app voor patiënten. Het werkt eenvoudig: als een medicijnnaam voorkomt in een bericht, wordt dat automatisch aanklikbaar naar de specifieke informatie op Apotheek.nl. Als zorgprofessional hoef je hier niets voor te doen.

Nike Everaarts

coördinator van Apotheek.nl en apotheker bij de KNMP

Door de samenwerking met BeterDichtbij komen patiënten en zorgverleners in de app direct uit bij betrouwbare en begrijpelijke medicijninformatie op Apotheek.nl.

Lees het artikel
Godfried Bogaerts
Sander Bijl BeterDichtbij

Wil je ook aan de slag met Apotheek.nl en BeterDichtbij?

Heb je vragen over de integratie van Apotheek.nl binnen BeterDichtbij, of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander.