Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Kees Smid

Service­desk­mede­werker

Kees Smid BeterDichtbij
“Het kan spannend zijn wanneer je als patiënt wordt uitgenodigd voor de BeterDichtbij app om in contact te blijven met je eigen zorgverlener. Als servicedeskmedewerker help ik gebruikers graag op weg zodat ze de app met een goed gevoel kunnen gebruiken. Ik sta direct in contact met gebruikers, de feedback die je van hen ontvangt is ontzettend waardevol om BeterDichtbij nog beter en makkelijker te maken voor iedereen.”

Kees is servicedeskmedewerker bij BeterDichtbij. Hij is het eerste aanspreekpunt voor gebruikers wanneer zij vragen hebben over de BeterDichtbij app. Eerder heeft Kees gewerkt als informatieanalist en projectleider bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen, waar hij betrokken is geweest bij de implementatie van BeterDichtbij. In zijn vrije tijd is Kees graag op reis en verdiept hij zich in ecologische landbouw.