Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Whitepaper: Meer werkplezier met digitale zorg

BeterDichtbij Whitepaper 'Meer werkplezier met digitale zorg' visual.

Laat je inspireren door zorgorganisaties én zorgverleners

Hoe zorgen we ervoor dat zorgverleners hun werk met plezier kunnen blijven doen? Dat is een cruciale vraag in tijden van steeds grotere arbeidskrapte en toenemende zorgvraag. Dat digitalisering een bijdrage kan leveren aan meer gemak en efficiënter werken twijfelt niemand nog over. Toch liggen er mooie kansen om met digitalisering ook meer werkplezier te creëren bij zorgverleners.

Hoe dat eruit ziet, beschrijven we in het nieuwste whitepaper van BeterDichtbij: Meer werkplezier met digitale zorg.

Strategische online sessie: Werkplezier & digitalisering

Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor werkplezier van zorgverleners en op welke manier kun je hier al direct mee aan de slag binnen jouw zorgorganisatie, ziekenhuis of praktijk?

Tijdens de strategische online sessie op 21 september 2023 gingen we hier op in, samen met vooraanstaande en inspirerende sprekers zoals Sabine Uitslag (Directeur Werkplezier in de zorg) en Melissa Lockhorst (Programmamanager Digitale zorg bij Franciscus Gasthuis en Vlietland). Bekijk de sessie nu!

Download het gratis whitepaper