Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Op ieder moment digitaal in contact met patiënten

Patiënten informeren met zorganimaties van Indiveo via BeterDichtbij

Indiveo en BeterDichtbij delen de ambitie om samen zorg makkelijker, efficiënter en beter te maken. BeterDichtbij brengt zorgverleners eenvoudig digitaal in contact met hun patiënten, op ieder moment van de dag. En via Indiveo worden patiënten op een begrijpelijke manier geïnformeerd over hun behandeling of zorgtraject. Dankzij de koppeling van Indiveo in het BeterDichtbij platform, kunnen zorgverleners de begrijpelijke medische illustraties en animaties van Indiveo eenvoudig en snel te delen met hun patiënten.

Indiveo logo

De videomodules van Indiveo gekoppeld in BeterDichtbij

  • Indiveo maakt samen met zorgorganisaties begrijpelijke animaties, illustraties en infographics over een onderzoek, ziektebeeld of behandeling. De video’s (Divi’s) zijn veel in gebruik in Nederlandse ziekenhuizen.

  • Dankzij de koppeling met BeterDichtbij kan je de video’s van Indiveo delen met patiënten: op het juiste moment in de patiëntreis.

  • Direct in te zetten bij zorgorganisaties die gebruikmaken van Indiveo en BeterDichtbij, zonder extra kosten. Vervolgens zijn de uitlegvideo’s eenvoudig beschikbaar via de contentbibliotheek van BeterDichtbij.

  • Samen zorg makkelijker maken voor iedereen: vanuit die missie werken we als landelijk communicatieplatform samen met andere digitale diensten in de zorg.

Indiveo info plaatje

Een voorbeeld van een kennisvideo met schriftelijke toelichting van Indiveo.

Thumbnail begrijpelijke informatie van Indiveo delen via BeterDIchtbij

Zo werkt het in de dagelijkse praktijk

De zorganimaties van Indiveo zijn direct beschikbaar in de contentbibliotheek van het BeterDichtbij platform, voor organisaties die zowel Indiveo als BeterDichtbij inzetten. Hiermee kan je de begrijpelijke informatie eenvoudig toevoeen aan een bericht aan je patiënt. Vervolgens ontvangt de patiënt de link naar de digitale videomodule van Indiveo, met daarbij de juiste context van de zorgverlener. Het is ook mogelijk om het versturen van deze berichten te automatiseren. Zo ontvangt je patiënt altijd de juiste informatie op het juiste moment.

Wil je weten hoe dit precies werkt voor jou als zorgverlener? Bekijk de kennisvideo van de BeterDichtbij Academie.

Jolanda van der Mee

Verpleegkundig consulent longziekten bij Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Dankzij dit soort vormen van digitale zorg en informatie kunnen we zo steeds beter inspelen op de wensen en behoeften van patiënten en hen nog beter helpen.

Lees verder
Albert Schweitzer ziekenhuis
Altide
Anna Ziekenhuis
Antonius Zorggroep
BovenIJ ziekenhuis
Bravis ziekenhuis
CWZ
Deventer Ziekenhuis
Diakonessenhuis
Digitaal Gezondheidscentrum
Elkerliek
Erasmus MC – Sophia
Flevoziekenhuis
Franciscus Gasthuis & Vlietland
Gelre ziekenhuizen
HagaZiekenhuis
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
IJsselland Ziekenhuis
Ikazia Ziekenhuis
Instituut Verbeeten
Interzorg
Isala
Maasstad Ziekenhuis
Maastricht UMC+
Maastro
Merem Medische Revalidatie
Pantein
Rivas Zorggroep
Rode Kruis Ziekenhuis
Santeon
Saxenburgh Medisch Centrum
Sint Maartenskliniek
SJG Weert
Slingeland Ziekenhuis
Spijkenisse Medisch Centrum
Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Tergooi MC
Tjongerschans
Wilhelmina Ziekenhuis Assen
Zaans Medisch Centrum
ZGT
Ziekenhuis Nij Smellinghe
Ziekenhuis Rivierenland Tiel
Zorg bij jou
ZuidOostZorg
Zuyderland Medisch Centrum
BeterDichtbij - over ons in vierkant formaat

In het kort over BeterDichtbij

BeterDichtbij is dé landelijke communicatiedienst voor eenvoudig en veilig contact met je patiënten, cliënten en collega’s in de regio. Voor meer grip op je tijd. En het juiste contact op het juiste moment met je patiënten. Elke dag maken 25.000+ zorgverleners in Nederland gebruik van BeterDichtbij.

Meer over BeterDichtbij

Wil je ook aan de slag met Indiveo en BeterDichtbij

Heb je vragen over de integratie van Indiveo in BeterDichtbij, of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.