Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Logo kanker.nl

Artsen en verpleegkundigen kunnen de informatie van online platform kanker.nl eenvoudig en veilig delen met hun patiënten via BeterDichtbij. Dankzij een slimme integratie, is de informatie over kanker, de behandeling ervan en over leven met kanker zo direct beschikbaar.

kanker.nl geïntegreerd in BeterDichtbij

  • Kanker.nl is het informatieplatform voor patiënten met kanker, (ex-)patiënten en hun naasten. Het doel is het bevorderen van de kwaliteit van leven door een betrouwbare, kwalitatief goede en toegankelijke informatievoorziening.

  • Dankzij de integratie kunnen zorgprofessionals de informatie van kanker.nl eenvoudig delen met hun patiënten via de contentbibliotheek van BeterDichtbij.

  • Voor alle zorgprofessionals direct inzetbaar binnen het BeterDichtbij webplatform voor zorgverleners en de BeterDichtbij app voor patiënten. Zonder extra koppelingen en zonder extra kosten.

  • Samen zorg makkelijker maken voor iedereen: vanuit die missie werken we als landelijke communicatiedienst samen met andere digitale diensten in de zorg.

BeterDichtbij beeldbellen patiënt binnen man stoel

Zo werkt het in de dagelijkse praktijk

Het werkt eenvoudig: de patiënteninformatie van kanker.nl is beschikbaar in het vertrouwde BeterDichtbij webplatform voor zorgprofessionals. In het gesprek met de patiënt kan deze informatie worden geselecteerd vanuit de contentbibliotheek en vervolgens makkelijk worden verstuurd met één druk op de knop. De patiënt ontvangt deze informatie in het gesprek binnen de BeterDichtbij app.

Chris van Vlissingen

directeur van Stichting kanker.nl

chrisvanvlissingen kanker.nl

Wij vinden het belangrijk dat de informatie die we samen met artsen hebben ontwikkeld op zoveel mogelijk plekken vindbaar is. Met de samenwerking met BeterDichtbij zijn we dan ook erg blij want het zorgt ervoor dat we onze informatie ook letterlijk ‘dichterbij’ de patiënt brengen.

Lees het artikel
Godfried Bogaerts
Sander Bijl BeterDichtbij

Wil je ook aan de slag met kanker.nl en BeterDichtbij?

Heb je vragen over de integratie van kanker.nl binnen BeterDichtbij of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander.