Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Thuisarts

De gezondheidsinformatie uit Thuisarts.nl is geïntegreerd in het BeterDichtbij platform. Zorgprofessionals kunnen zo eenvoudig de informatie meesturen in een BeterDichtbij bericht.

Thuisarts.nl geïntegreerd in BeterDichtbij

  • Op Thuisarts.nl staat begrijpelijke informatie over gezondheid en ziekte, geschreven door artsen en zorgprofessionals zelf. De website is een initiatief van de NHG, FMS, Patiëntenfederatie Nederland en Akwa GGZ.

  • Dankzij de integratie kunnen zorgprofessionals de informatie van Thuisarts.nl eenvoudig delen met hun patiënten via de contentbibliotheek van BeterDichtbij.

  • Voor alle zorgprofessionals direct inzetbaar binnen het BeterDichtbij webplatform voor zorgverleners en de BeterDichtbij app voor patiënten. Zonder extra koppelingen en zonder extra kosten.

  • Samen zorg makkelijker maken voor iedereen: vanuit die missie werken we als landelijke communicatiedienst samen met andere digitale diensten in de zorg.

BeterDichtbij beeldbellen patiënt rode bank

Zo werkt het in de dagelijkse praktijk

Het werkt eenvoudig: de gezondheidsinformatie uit Thuisarts.nl beschikbaar in het vertrouwde BeterDichtbij webplatform voor zorgprofessionals. In het gesprek met de patiënt kan deze informatie worden geselecteerd vanuit de contentbibliotheek en vervolgens makkelijk worden verstuurd met één druk op de knop. De patiënt ontvangt deze informatie in het gesprek binnen de BeterDichtbij app. Ook heeft de patiënt binnen de BeterDichtbij app toegang tot Thuisarts.nl.

Godfried Bogaerts

directeur BeterDichtbij

Godfried Bogaerts

Artsen geven nu al aan dat steeds meer patiënten beter voorbereid op consult komen door BeterDichtbij. Kleine vragen zijn al eerder digitaal gesteld en het gesprek aan tafel kan gaan over de grote zaken. Met de toevoeging van Thuisarts.nl binnen BeterDichtbij, zetten we weer een volgende stap.

Lees het artikel
Godfried Bogaerts
Sander Bijl BeterDichtbij

Wil je ook aan de slag met Thuisarts.nl en BeterDichtbij?

Heb je vragen over de integratie van Thuisarts.nl binnen BeterDichtbij of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander.