Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Luscii logo

Met BeterDichtbij en de Thuismeten app van Luscii, hebben patiënten hun zorgverleners altijd dichtbij, gewoon op de mobiele telefoon. Waar en wanneer zij dat willen, kunnen ze via BeterDichtbij een berichtje sturen en dankzij de koppeling met Luscii makkelijk hun metingen doorgeven. Dat scheelt onnodig polibezoek. Makkelijk voor de patiënt, en belangrijk om zo de zorg te ontlasten voor de zorgverlener.

Thuismeten via Luscii gekoppeld in BeterDichtbij

  • Luscii is een platform voor thuismonitoring, actief bij o.a. ziekenhuizen en huisartsen in Nederland en internationaal.

  • Dankzij de koppeling tussen BeterDichtbij en Luscii kunnen zorgprofessionals hun patiënten op afstand monitoren en tegelijk van de juiste informatie of context voorzien.

  • Direct in te zetten bij zorgorganisaties die Luscii en BeterDichtbij inzetten, zonder extra kosten. De meldingen verschijnen automatisch binnen het BeterDichtbij platform voor zorgprofessionals. En patiënten kunnen via de Thuismeten app van Luscii een bericht sturen via BeterDichtbij.

  • Samen zorg makkelijker maken voor iedereen: vanuit die missie werken we als landelijke communicatiedienst samen met andere digitale diensten in de zorg.

Man met BeterDichtbij app binnen aan tafel

Zo werkt het in de dagelijkse praktijk

BeterDichtbij en Luscii zijn zowel voor zorgprofessionals als voor patiënten geïntegreerd. Voor zorgprofessionals geldt dat zij de Luscii alerts ook via het BeterDichtbij webplatform ontvangen. Zo kunnen ze direct anticiperen op de alerts én de patiënt van de juiste informatie of ondersteuning voorzien met een bericht.

Voor patiënten is de BeterDichtbij app geïntegreerd in de Thuismeten app van Luscii. Wanneer zij hun thuismetingen in deze app bijhouden, kunnen ze zo ook laagdrempelig een berichtje sturen naar hun zorgverlener(s). Gewoon in één app, wel zo makkelijk.

Daan Dohmen

oprichter en directeur Luscii

daan dohmen luscii

Door nu onze twee snelgroeiende apps met elkaar te verbinden, zetten we een grote stap voor de zorg om onze schaal en kennis die we samen hebben opgedaan voor iedereen beschikbaar te maken.

Lees het artikel

Video over de samenwerking tussen Luscii en BeterDichtbij

Godfried Bogaerts
Sander Bijl BeterDichtbij

Wil je ook aan de slag met Luscii en BeterDichtbij?

Heb je vragen over de koppeling tussen BeterDichtbij en Luscii, of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander.