Hoe kan ik mijn profiel in de BeterDichtbij app aanpassen, zoals e-mail, telefoonnummer, naam of geboortedatum?

Wilt u uw persoonlijke profiel in BeterDichtbij aanpassen, zoals e-mail, telefoonnummer, naam of geboortedatum? Dat kan makkelijk via het menu in de BeterDichtbij app onder het kopje ‘Uw profiel’, of via uw computer.

Ik wil mijn profiel aanpassen via de BeterDichtbij app, volg deze 5 korte stappen:

1. Open de app
  2. Log in met uw pincode
  3. Klik op het menu (de drie streepjes links bovenin)
  4. Selecteer ‘Uw profiel’
  5. Pas de gegevens aan die u wilt wijzigen

Uw profielfoto kunt u aanpassen door op uw foto te klikken en uw nieuwe foto te uploaden.

Ik wil mijn profiel aanpassen in BeterDichtbij op mijn computer, volg deze 5 korte stappen:

1. Open BeterDichtbij op uw computer
  2. Log in met uw wachtwoord
  3. Klik op het menu (rechtsboven bij uw naam)
  4. Selecteer wat u wilt wijzigen
  5. Pas de gegevens aan die u wil wijzigen

Uw profielfoto kunt u aanpassen door op uw foto te klikken en uw nieuwe foto te uploaden.

Wat is uw ervaring met BeterDichtbij?

Maakt u al gebruik van BeterDichtbij? Uw beoordeling van BeterDichtbij in de Apple App Store of Google Play Store is erg nuttig voor ons. Zou u een beoordeling willen geven en een review schrijven? We zouden het enorm waarderen, bedankt!