Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Podcast: Godfried Bogaerts over drijfveren en dromen in De Zorgsprekers

Wat is het persoonlijke verhaal achter de start van BeterDichtbij? En hoe kijken we naar de toekomst van digitaal contact in de zorg? Dat deelt Godfried Bogaerts, directeur van BeterDichtbij, in gesprek met Patrick van der Schaaf van De Zorgsprekers in de gelijknamige podcast.

Godfried Bogaerts

Tegenwoordig kunnen mensen via internetbankieren 10 keer per dag naar hun banksaldo kijken. Niet zo lang geleden kregen mensen twee keer in de week een bankafschrift toegestuurd via de post en mocht het nodig zijn gingen we zelf naar de bank voor het opvragen van ons saldo. De bankenwereld is een mooi voorbeeld van de waarde achter digitalisering en hoe snel die waardevolle ontwikkelingen kunnen gaan.

Digitale services maken het leven makkelijker, ook in de zorgsector. Godfried Bogaerts werkte eerder voor diverse grote bedrijven in o.a. de luchtvaart en finance, en neemt die kennis en ervaring mee naar de zorg.

Podcast De Zorgsprekers

In podcast De Zorgsprekers vertelt hij aan Patrick van der Schaaf, hoe hij tot het idee voor BeterDichtbij kwam en wat zijn dromen zijn voor de toekomst met digitaal contact in de zorg.

Beluister podcast >