De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Wij kijken vriendelijk naar het scherm.
Vaardigheden

Digitaal vertrouwd en vaardig team

30 mei 2022 15:00 - 16:00 Digitaal


Signaleren en ondersteunen bij digitaal vertrouwd en vaardig voelen

De rol van digitale diensten wordt steeds groter in de zorgsector. En hoewel de voordelen groot zijn, is het voor zorgverleners soms ook spannend om een nieuwe digitale dienst te gaan gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze zich niet zo vertrouwd voelen met digitaal werken. Of omdat ze het complex vinden en er daardoor tegenop zien om met een nieuwe dienst te starten. Hoe ga je hier als teamleider of zorgmanager mee om? Met die vraag gingen Suzanne Verheijden en Lieke Stokkers aan de slag tijdens deze online sessie.

Kijk de online sessie nu terug

BeterDichtbij zelfscan digitaal contact

Haal jij alles al uit digitaal contact?

Wat heb je nodig om vertrouwd aan de slag te gaan met digitaal contact via BeterDichtbij? Ontdek in deze zelfscan waar jij staat in de inzet van digitaal contact met patiënten. En bekijk direct daarna alle tips en tricks hoe je nog meer uit BeterDichtbij kunt halen.

Naar de zelfscan

Download de slides van de sprekers

Als eerste slimme tips & laatste nieuws over BeterDichtbij ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Dat wil ik ook!

Ben je ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we je weer terug bij een volgend event?

Overzicht events en webinars