De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl

Zelfscan: haal jij alles uit digitaal contact?

"*" geeft vereiste velden aan

1
21
32
43
54
65
76
BeterDichtbij zelfscan banner

Leuk dat je deze zelfscan gaat doen! Deze zelfscan hebben we speciaal voor jou als zorgverlener ontwikkeld. Je doet er 5 tot maximaal 10 minuten over om de vragen in te vullen. Invullen is anoniem.

Ontdek waar jij staat!
De scores die jij jezelf geeft worden opgeteld en dat leidt tot een van de 4 typen gebruikers. Misschien ben je net pas begonnen of blijk je juist al expert te zijn. Voor de onderdelen van BeterDichtbij waar je je verder in kunt ontwikkelen krijg je ten slotte een advies. Dat advies leidt jou met links meteen naar onze de BeterDichtbij Academie. Daar vind je handige kennisvideo’s en tips die je helpen alle functionaliteiten van BeterDichtbij zo goed mogelijk te benutten. Het doel? Een BeterDichtbij-expert worden zodat je nog gemakkelijker kunt werken met BeterDichtbij en zo ook zoveel mogelijk aandacht en tijd aan je patiënt kan schenken.

Hoe werkt het?

Je krijgt 45 vragen waarop je met ja, nee, enigszins of niet van toepassing (n.v.t.) antwoordt. Jij kiest het antwoord dat het beste bij je past. Hebben jullie onderling afgesproken geen gebruik te maken van een bepaalde functionaliteit zoals het beeldbellen? Kies dan de optie niet van toepassing (n.v.t.), dit telt niet mee in de puntentelling.

Succes!