De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
BeterDichtbij - strategische online sessie 21 september
Themasessie

Strategische online sessie: Werkplezier & digitalisering

21 september 2023 15:30 - 16:45 Digitaal
Hoe maakt digitalisering het werk van zorgverleners beter, leuker of makkelijker? Een cruciale vraag in tijden van steeds grotere arbeidskrapte en toenemende zorgvraag. Tijdens de strategische online sessie op 21 september 2023 gingen hier samen met vooraanstaande en inspirerende sprekers verder op in. In navolging op het gelijknamige whitepaper dat we hier in juli over uitbrachten. Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor werkplezier van zorgverleners? En hoe draagt digitalisering hieraan bij? Op welke manier kun je hier al direct mee aan de slag binnen jouw zorgorganisatie, ziekenhuis of praktijk? Bekijk de sessie nu terug.
BeterDichtbij Whitepaper 'Meer werkplezier met digitale zorg' visual.

Whitepaper "Meer werkplezier met digitale zorg"

Deze sessie organiseerden we naar aanleiding van de publicatie van ons laatste whitepaper “Meer werkplezier met digitale zorg”. Hierin delen we ervaringen, opbrengsten en goede voorbeelden vanuit ongeveer 45 ziekenhuizen en zorgorganisaties in Nederland én de zorgverleners die daar elke dag met hart en ziel de beste zorg geven aan hun patiënten en cliënten. Met dank aan bijdragen van o.a. Maastricht UMC+, CWZ, Nij Smellighe, Isala, Nivel, Rivas Zorggroep en Saxenburgh Medisch Centrum.

Download nu

Als eerste slimme tips & laatste nieuws over BeterDichtbij ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Dat wil ik ook!