De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Vaardigheden, Inspiratie

Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal – voor communicatieprofessionals

3 november 2022 15:00 - 16:00 Digitaal

Aan de slag met digitaal communiceren

Hoe adviseer je zorgverleners in jouw organisatie over digitaal communiceren? En hoe geef je dit onderwerp een vaste plek in de communicatiestrategie van jouw zorgorganisatie of ziekenhuis? Tijdens de online sessie ‘Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal’, op donderdag 3 november 2022 gingen we aan de slag met deze actuele vragen. Heb je deze sessie gemist, kijk die dan terug of bekijk de slides en handige hulpmiddelen.

Kijk de online sessie nu terug

Praktische gids: Begrijpelijk en effectief digitaal communiceren door zorgverleners

Hoe kunnen zorgverleners begrijpelijk en effectief een bericht schrijven naar hun patiënten? En past deze manier van schrijven wel bij de tone-of-voice van het ziekenhuis of de zorgorganisatie? Om je hiermee op weg te helpen hebben wij de ervaringen en inzichten uit 42 verschillende zorgorganisaties gebundeld tot één praktische gids en een handzame checklist voor zorgverleners. Wil je weten hoe we te werk gaan en wat de trainingen je kunnen bieden? Lees je alvast in met de praktische gids en de checklist voor zorgverleners.

 

Download nu
Digitaal communiceren in de zorg - training BeterDichtbij Academie

Training & scholing

Als zorgverlener communiceer je steeds vaker ook digitaal met je patiënten. Dat vraagt om een andere manier van werken en contact maken, dan je bij het fysieke contact altijd gewend was. Hoe haal je het meeste uit digitaal contact met je patiënten? Hoe ga je om met de veranderende relatie met patiënten? En wat zijn ervaringen uit de praktijk van andere artsen en verpleegkundigen? De BeterDichtbij Academie biedt training en scholing om met deze vragen aan de slag te gaan, ook in het eigen ziekenhuis of de zorgorganisatie.

Ik wil meer weten

Als eerste slimme tips & laatste nieuws over BeterDichtbij ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Dat wil ik ook!

Ben je ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we je weer terug bij een volgend event?

Overzicht events en webinars