Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Vaardigheden, Inspiratie

Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal – voor communicatieprofessionals

3 november 2022 15:00 - 16:00 Online

Hoe adviseer je zorgverleners in jouw organisatie over digitaal communiceren? En geef je dit onderwerp een vaste plek in de communicatiestrategie van jouw zorgorganisatie of ziekenhuis? In de online sessie ‘Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal’, gaan we aan de slag met deze actuele vragen. De sessie bieden we aan speciaal voor communicatieadviseurs en projectleiders, zodat zij hun collega’s kunnen helpen hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Je ontdekt de ervaringen vanuit verschillende ziekenhuizen en zorgorganisaties in heel Nederland en je krijgt concrete adviezen van o.a. een taalambassadeur die je direct mee kunt nemen in je dagelijkse praktijk. De online sessie bieden we je aan in samenwerking met Pharos, landelijk expertisecentrum gezondheidsverschillen.

In het kort:

  • Donderdag 3 november van 15.00 tot 16.00 uur
  • Ontdek hoe je zelf aan de slag kunt met digitale communicatie in jouw organisatie
  • Exclusief voor communicatieprofessionals en projectleiders in zorgorganisaties
  • Deelname is kosteloos

Aan de slag met digitaal communiceren

De online sessie is een verdieping op de praktische gids: Begrijpelijk en effectief digitaal communiceren door zorgverleners. Hoe schrijf je begrijpelijk en effectief, ook digitaal? En hoe zorgen we dat zorgverleners digitaal communiceren op een manier die past bij de tone of voice van de organisatie? Het zijn voor veel communicatieprofessionals herkenbare vragen, die ze bovendien steeds vaker krijgen nu de inzet van digitale zorg steeds groter wordt. In deze online sessie delen we ervaringen, adviezen en handvatten met communicatieprofessionals, die zij direct kunnen toepassen. Na afloop van de sessie weet je wat je zorgverleners kunt adviseren om digitaal ook begrijpelijk en effectief te communiceren, en welke adviezen en middelen beschikbaar zijn om er verder mee aan de slag te gaan.

De sprekers

Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal – voor communicatieprofessionals

Eline Heemskerk
Senior Projectleider eHealth4All bij Pharos

Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal – voor communicatieprofessionals

Dicky Gingnagel
Taalambassadeur bij Pharos

Begrijpelijk communiceren voor zorgverleners, ook digitaal – voor communicatieprofessionals

Erica Bouma-Gelle
communicatie en marketing manager bij BeterDichtbij

Direct aanmelden

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.