Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Workshop

Zorgmarketingplatform workshop: Medewerkers mee in zorginnovaties

3 oktober 12:30 - 16:30 Grubbenvorsterweg 66, Sevenum

Steeds meer innovaties worden geïntroduceerd in de zorg die het werk voor zorgverleners kunnen verlichten. Maar vele innovaties beïnvloeden ook de patiënt- of cliënttevredenheid. Hoe ervaren patiënten en cliënten de zorg nu deze steeds digitaler wordt? Weten zij hoe ze met de nieuwe digitale zorginnovaties moeten omgaan? Wat doe je als je steeds meer zorg op afstand kan verlenen en contactmomenten kan digitaliseren? Hoe behoud je de verbinding? En is iedereen voldoende digivaardig?

In de Zorgmarketing Workshop ‘Medewerkers mee in zorginnovaties’ gaan we aan de slag met deze vragen. Je gaat naar huis met een paar stevige actiepunten en kennis uit de praktijk. Projectmanager Lieke Stokkers deelt inzichten over digitale communicatie in de zorg tussen patiënt en specialist. Daarnaast vertellen Anouschka Bänziger en Yvonne Moonemans van De Zorggroep over hoe zij innovaties in hun eigen organisatie introduceren. Ze beantwoorden daarbij de vraag: Wanneer is jouw organisatie innovatieready?

Zorgmarketingplatform workshop 'Medewerkers mee in zorginnovaties' bij Hoeve Rosa in het kort:

  • Dinsdag 3 oktober, 12.30 - 16.30 uur

  • Adres: Grubbenvorsterweg 66, 5975 RB, Sevenum (Hoeve Rosa)

  • Speciaal voor marketing-, communicatie-, innovatie- en HR-medewerkers (in dienst) van zorgorganisaties, en voor leden van het Zorgmarketingplatform

  • Deelname kost 49,95 euro (incl. BTW) en is gratis voor leden, let op: beperkt aantal plekken

De sprekers

Zorgmarketingplatform workshop: Medewerkers mee in zorginnovaties

Lieke Stokkers
Projectmanager bij BeterDichtbij

Zorgmarketingplatform workshop: Medewerkers mee in zorginnovaties

Anouschka Bänziger
Manager Marketing en Communicatie bij De Zorggroep

Zorgmarketingplatform workshop: Medewerkers mee in zorginnovaties

Yvonne Moonemans
Innovatiemanager bij De Zorggroep

Wil je ook aansluiten?

Benieuwd naar de nieuwste zorginnovaties en hoe je hier effectief mee kan omgaan binnen jouw eigen zorgorganisatie? Meld je nu aan via het Zorgmarketingplatform!

Ik ben erbij!