Op dit moment is het BeterDichtbij platform tijdelijk niet bereikbaar, i.v.m. gepland onderhoud. Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken.
Verdieping

Digitaal pre-operatief spreekuur: kansen en uitdagingen

14 juni 16:00 - 17:10 Online

Digitaal contact wordt steeds vaker ingezet voor het pre-operatief spreekuur. In de verdiepende online sessie van de BeterDichtbij Academie op 14 juni, delen zorgverleners kansen en uitdagingen met je vanuit hun dagelijkse praktijk. Ook is er volop gelegenheid voor vragen en discussie tijdens de online sessie. Ben je er ook bij?

In het kort:

  • Dinsdag 14 juni 2022 van 16.00 tot 17.10 uur
  • Exclusief voor zorgverleners die betrokken zijn bij POS
  • Krijg inzicht in hoe je digitaal contact toepast in de dagelijkse praktijk
  • Accreditatie is aangevraagd bij de volgende kwaliteitsregisters: NVA, NVAM, V&VN en KABIZ (Optima Farma, NVFZ & NVDA)

Digitaal contact met patiënten bij pre-operatief

Een vragenlijst toesturen, het delen van praktische informatie of de consulten plaats laten vinden via beeldbellen. Om patiënten goed voor te bereiden op een operatie staan zij in contact met verschillende zorgverleners. Hierbij geldt: digitaal als het kan, fysiek als het echt moet. Digitaal contact met patiënten draagt bij om spreekuren efficiënter in te richten, patiënten goed voor te bereiden en alleen naar het ziekenhuis te laten komen als het echt noodzakelijk is Maar hoe pas je dit toe in de dagelijkse praktijk en bij welke situaties komt dit het beste tot zijn recht? In deze verdiepende online sessie gaan koplopers met elkaar in gesprek en delen zij hun ervaringen en uitdagingen met digitaal contact bij pre-operatief.

Direct aanmelden

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.