De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Isala
Verdieping

Digitaal contact voor alle patiënten bij Isala

9 mei 2022 11:40 - 12:10 Amare, Den Haag
Isala staat voor digitale gastvrijheid. Het ziekenhuis in Zwolle stelt daarom digitaal contact via BeterDichtbij beschikbaar voor alle patiënten. Fertiliteit is één van de 3 koplopers in de inzet van digitaal contact: geïntegreerd in het zorgpad, inclusief voorlichting en pro actieve berichten vanuit de zorgverleners, en alle patiënten kunnen zo eenvoudig hun vragen stellen. Bij de koplopers wordt ervaring opgedaan om te komen tot een eenduidig advies voor de hele organisatie. Diana Nieuwenhuizen en Manda Weijma vertellen hoe ze tot dit succes zijn gekomen, met volop ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen vanuit andere organisaties waarmee ook u uw voordeel kunt doen!

De sprekers

Diana Nieuwenhuizen

Diana Nieuwenhuizen

Adviseur informatisering (Isala)
Manda Weijma

Manda Weijma

IVF analist (Isala)

In het kort

  • Interactieve sessie over ervaringen koploper Isala
  • Maandag 9 mei, van 11.40 tot 12.10 uur
  • Inzichten vanuit organisatie- én afdelingsperspectief
  • Sessie is onderdeel van het ICT&health congres 2022

Laat u inspireren op het ICT&health congres 2022

Deze presentatie is onderdeel van het ICT&health congres 2022 op 9 mei 2022. Diana Nieuwenhuizen (adviseur informatisering) en Manda Weijma (IVF analist) van Isala, het ziekenhuis van Zwolle en omgeving, delen hun eerlijke ervaringen met BeterDichtbij voor alle patiënten. Hoe werken zij vanuit strategie aan directe waarde voor de dagelijkse praktijk?

Direct aanmelden

Deze presentatie bieden we met onze partners aan:

Isala
ICT&health