De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Beter beeldbellen in de zorg
Vaardigheden

Beter beeldbellen in de zorg

5 oktober 2021 16:00 - 17:15 Digitaal

Persoonlijk contact met uw patiënten, ook digitaal

Je consulten vinden steeds vaker ook via beeldbellen plaats. Zo kun je je patiënten niet alleen spreken op afstand, maar ook zien, én bespaart je patiënt tijd en energie die anders naar een ziekenhuisbezoek zou gaan. Maar hoe houdt je je contact met je patiënten toch zo persoonlijk mogelijk, ook al is je beeldbelgesprek vaak maar 10 minuten? Wat zijn de mogelijkheden met beeldbellen voor verschillende typen consulten en wat zijn ervaringen van je collega’s uit de andere ziekenhuizen en zorgorganisaties in Nederland?

In de verdiepende online sessie Beter beeldbellen in de zorg op 5 oktober 2021 gingen Edith Dekker (Patiëntenfederatie), Marcel Geurtsen (GoGrapefruit) en Zonja de Klein (BeterDichtbij) hier verder op in. Heb je de sessie gemist, kijk die dan terug of bekijk de achtergronddocumenten.

Kijk de online sessie nu terug

Als eerste slimme tips & laatste nieuws over BeterDichtbij ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Dat wil ik ook!

Ben je ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we je weer terug bij een volgend event?

Overzicht events en webinars