Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Vaardigheden

Beter beeldbellen in de zorg

5 oktober 2021 16:00 - 17:15 Digitaal

Persoonlijk contact met uw patiënten, ook digitaal

Uw consulten vinden steeds vaker ook via beeldbellen plaats. Zo kunt u uw patiënten niet alleen spreken op afstand, maar ook zien, én bespaart uw patiënt tijd en energie die anders naar een ziekenhuisbezoek zou gaan. Maar hoe houdt u uw contact met uw patiënten toch zo persoonlijk mogelijk, ook al is uw beeldbelgesprek vaak maar 10 minuten? Wat zijn de mogelijkheden met beeldbellen voor verschillende typen consulten en wat zijn ervaringen van uw collega’s uit de andere ziekenhuizen en zorgorganisaties in Nederland?

In de verdiepende online sessie Beter beeldbellen in de zorg op 5 oktober gingen Edith Dekker (Patiëntenfederatie), Marcel Geurtsen (GoGrapefruit) en Zonja de Klein (BeterDichtbij) hier verder op in. Heeft u de sessie gemist, kijk die dan terug of bekijk de achtergronddocumenten.

Kijk de online sessie nu terug

Terugkijken beter beeldbellen in de zorg sessie 5 oktober 2021

Bent u ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we u weer terug bij een volgend event?

Overzicht events en webinars