Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Zelfscan ‘digitaal contact’ beschikbaar op de BeterDichtbij Academie

Digitaal vaardig zijn, hangt vaak sterk samen met hoe zelfverzekerd een medewerker zich voelt om met een (nieuwe) digitale dienst aan de slag te gaan. Juiste vaardigheden en goede ondersteuning zijn daarom cruciaal om digitaal stappen te kunnen zetten. Waar sta je of waar staat jouw team, en wat kun je doen om verder aan de slag te gaan? Op die vraag geeft de zelfscan ‘digitaal contact’ antwoord, die nu beschikbaar is op de BeterDichtbij Academie.

Zelfscan ‘digitaal contact’ beschikbaar op de BeterDichtbij Academie

De rol van digitale diensten wordt steeds groter in de zorgsector. En hoewel de voordelen groot zijn, is het voor zorgverleners soms ook spannend om een nieuwe digitale dienst te gaan gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze zich niet zo vertrouwd voelen met digitaal werken. Of omdat ze het complex vinden en er daardoor tegenop zien om met een nieuwe dienst te starten.

Vertrouwd aan de slag met digitaal contact

Om iedereen te helpen vertrouwd (verder) aan de slag te gaan met digitaal contact, is er steeds meer ondersteuning beschikbaar voor zorgverleners en/of zorgmanagers. De zelfscan ‘digitaal contact’ geeft het inzicht in waar iemand staat: is die starter, semi-pro, professional of expert. Wil je hier verder mee aan de slag, dan zijn er o.a. kennisvideo’s, webinars en trainingsaanbod beschikbaar.

Naar zelfscan

Over de BeterDichtbij Academie

Digitale services hebben in steeds meer ziekenhuizen en andere zorgorganisaties een vaste plek gekregen. En het gebruik groeit elke dag, bijvoorbeeld via de digitale dienst BeterDichtbij. Daarmee groeit ook de behoefte aan structurele trainingen en verdere verdieping van kennis en vaardigheden over digitaal communiceren in de zorg. In de toekomst wordt structureel scholingsaanbod over digitale zorg, bovendien een vereiste van de inspectie. De BeterDichtbij Academie bestaat uit drie onderdelen: de praktische kennisvideo’s, inspirerende events en webinars en verdiepende vaardigheidstrainingen.

BeterDichtbij Academie logo

 

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.