Op dit moment is er een storing bij een leverancier van ons waardoor beeldbellen via BeterDichtbij nu tijdelijk niet mogelijk is. Ons technisch team en onze leverancier zijn hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor de onderbreking. Zodra de storing is opgelost laten we dat direct weten.

Over BeterDichtbij

Mijn arts, ziekenhuis of zorgorganisatie biedt de app niet aan, wat nu?

Het aantal (huis)artsen, ziekenhuizen en andere zorgorganisaties dat u kunt bereiken via BeterDichtbij breidt steeds verder uit. We zijn in gesprek met huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en andere zorgorganisaties die ook willen starten met BeterDichtbij. Misschien ook uw zorgorganisatie?

U kunt bijdragen aan de groei van BeterDichtbij. Deel informatie over BeterDichtbij met uw (huis)arts, ziekenhuis of zorgorganisatie. Het werkt heel makkelijk: download en print deze PDF, vul uw naam en die van uw arts in en geef de brief aan uw (huis)arts, zorgorganisatie of ziekenhuis.

Bent u als huisartsenpraktijk, ziekenhuis of andere zorgorganisatie geïnteresseerd in BeterDichtbij? Lees hier verder of neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u hiermee geholpen?
3 van 4 zijn hiermee geholpen
Susanne Klitsie

Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

U kunt ons mailen op
Bellen? Kan ook! Op 085 – 27 35 398