Kan ik ook foto’s en smiley’s versturen via BeterDichtbij?

Ja, dat kan. Net zo makkelijk als in WhatsApp, maar dan in een volledige beveiligde app die uw privacy beschermt. Zo kunt u een foto van uw medicijndoosje, een wond of uitslag naar uw arts sturen bijvoorbeeld. Handig!

Wanneer u het gesprek opent in BeterDichtbij, ziet u de balk waar u een bericht kan typen. Wanneer het toetsenbord op uw scherm is geopend, kan u ook kiezen om een smiley te versturen. Kies hier de smiley die u wil versturen en klik op verzenden.

Wilt u een foto sturen, klik dan op de fotocamera naast de balk waar u een bericht typt. U kan vervolgens de foto kiezen die u wil versturen.

Wilt u meer weten over hoe BeterDichtbij uw privacy beschermt? Lees verder >

Wat is uw ervaring met BeterDichtbij?

Maakt u al gebruik van BeterDichtbij? Uw beoordeling van BeterDichtbij in de Apple App Store of Google Play Store is erg nuttig voor ons. Zou u een beoordeling willen geven en een review schrijven? We zouden het enorm waarderen, bedankt!