Op dit moment is er een storing bij een leverancier van ons waardoor beeldbellen via BeterDichtbij nu tijdelijk niet mogelijk is. Ons technisch team en onze leverancier zijn hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor de onderbreking. Zodra de storing is opgelost laten we dat direct weten.

Hoe werkt het?

Kan ik ook foto’s en smiley’s versturen via BeterDichtbij?

Ja, dat kan. Net zo makkelijk als in WhatsApp, maar dan in een volledige beveiligde app die uw privacy beschermt. Zo kunt u een foto van uw medicijndoosje, een wond of uitslag naar uw arts sturen bijvoorbeeld. Handig!

Wanneer u het gesprek opent in BeterDichtbij, ziet u de balk waar u een bericht kan typen. Wanneer het toetsenbord op uw scherm is geopend, kan u ook kiezen om een smiley te versturen. Kies hier de smiley die u wil versturen en klik op verzenden.

Wilt u een foto sturen, klik dan op de fotocamera naast de balk waar u een bericht typt. U kan vervolgens de foto kiezen die u wil versturen.

Wilt u meer weten over hoe BeterDichtbij uw privacy beschermt? Lees verder >

Wat is uw ervaring met BeterDichtbij?

Maakt u al gebruik van BeterDichtbij? Uw beoordeling van BeterDichtbij in de Apple App Store of Google Play Store is erg nuttig voor ons. Zou u een beoordeling willen geven en een review schrijven? We zouden het enorm waarderen, bedankt!

Bent u hiermee geholpen?
6 van 7 zijn hiermee geholpen
Susanne Klitsie

Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

U kunt ons mailen op
Bellen? Kan ook! Op 085 – 27 35 398