Hoe werkt beeldbellen?

Heb je een Android telefoon of tablet (zoals Samsung, LG of Huawei)? Dan gaat beeldbellen voor jou zo in zijn werk:

1. Zorg dat je telefoon of tablet aan staat en niet op vliegtuigstand of stil staat.
  2. Je wordt op het afgesproken moment gebeld. Neem de oproep op zoals je normaal ook gewend bent bij een binnenkomend telefoontje. De beeldbelverbinding wordt nu opgestart.
  3. Het kan zijn dat op het scherm van je telefoon of tablet nu om toegang tot je microfoon en camera wordt gevraagd. Het is belangrijk dat je deze toestemming wel geeft, anders kun je niet beeldbellen met je zorgverlener.
  4. Het scherm gaat laden en hierna zie je de zorgverlener. Je voert het gesprek.

Klaar? Je zorgverlener hangt op en het gesprek zal beëindigd worden.

Lukt het niet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Heb je een Apple iPhone of iPad? Dan gaat beeldbellen voor jou zo in zijn werk:

1. Zorg dat je telefoon of iPad aan staat en niet op vliegtuigstand of stil staat.
    2. Je wordt op het afgesproken moment gebeld. Neem de oproep op zoals je normaal ook gewend bent bij een binnenkomend telefoontje.
    3. Kijk op je scherm. De BeterDichtbij app start nu gelijk op of je ziet rechtsonder het BeterDichtbij logo. Klik hier dan op. De BeterDichtbij app wordt nu automatisch opgestart
    4. Je telefoon of iPad kan om toegang tot je microfoon en camera vragen.Het is belangrijk dat je deze toestemming wel geeft, anders kun je niet beeldbellen met je zorgverlener.
    5. Het scherm gaat laden en hierna zie je de zorgverlener. Je voert het gesprek.

Klaar? Je zorgverlener hangt op en het gesprek zal beëindigd worden.

Lukt het niet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.