Kan ik BeterDichtbij ook op mijn iPad of andere tablet gebruiken?

Ja, ook op uw iPad of andere tablet kunt u veilig gebruik maken van BeterDichtbij.

We leggen graag uit hoe u BeterDichtbij op uw iPad of tablet gebruikt. Dat kan op 2 manieren, afhankelijk van uw situatie.

Ik gebruik BeterDichtbij al (op mijn mobiele telefoon)

1. Download de BeterDichtbij app op uw iPad of tablet.
  2. Open de app en accepteer de Algemene Voorwaarden.
  3. Klik onderaan in het startscherm op de link ‘Al eerder geregistreerd’.
  4. Volg nauwkeurig de stappen die nu volgen. Het is belangrijk dat u hier dezelfde gegevens invult als waar u eerder mee geregistreerd bent op uw mobiele telefoon.
  5. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een bevestigingscode op uw mobiele telefoon, voor uw veiligheid. Vul deze in als hierom in de app wordt gevraagd.

U hebt nu de BeterDichtbij app goed geregistreerd op uw iPad of tablet. De volgende keer logt u weer eenvoudig in met uw pincode.

Ik gebruik BeterDichtbij (nog) niet op mijn mobiele telefoon

Voor u begint, is het goed dat u de volgende gegevens bij de hand heeft:

• Het e-mailadres en mobiele nummer dat u eerder ook aan uw zorgverlener heeft doorgegeven

Dan volgt u de volgende stappen:

1. Download de BeterDichtbij app in de Google Play Store (Android) of de Apple App Store (iPhone/iPad).
  2. Open de BeterDichtbij app. Lees de Gebruikersvoorwaarden en klik op ‘Akkoord’. Van start met BeterDichtbij
  3. Vul de gegevens in waar om wordt gevraagd, zoals uw mobiele telefoonnummer. Dit hoeft u maar één keer te doen.
  4. Nu ontvangt u een SMS met een code om veilig uw gegevens te bevestigen (sommige telefoons verwerken deze code automatisch, vul anders de code handmatig in).
  5. Volg de stappen en instructies die nu volgen in de app. Gebruik hetzelfde e-mailadres zoals dat van u bekend is bij uw zorgverlener.
  6. Aan het einde van de stappen stelt u een zelfgekozen 5-cijferige pincode in. Onthoud deze goed. U heeft deze pincode nodig wanneer u volgende keer de app gebruikt.

U bent nu veilig geregistreerd en ingelogd op uw iPad of tablet. U kunt nu makkelijk en veilig in gesprek met uw arts of zorgorganisatie.