Let op: in verband met onderhoud is BeterDichtbij tijdelijk niet bereikbaar.
Vanaf zaterdag 2 november 17.00 uur kunt u de app en het webplatform weer gebruiken.

Hoe werkt het?

Kan ik BeterDichtbij ook op mijn iPad of andere tablet gebruiken?

Ja, ook op uw iPad of andere tablet kunt u veilig gebruik maken van BeterDichtbij.

We leggen graag uit hoe u BeterDichtbij op uw iPad of tablet gebruikt. Dat kan op 2 manieren, afhankelijk van uw situatie.

Ik gebruik BeterDichtbij al op mijn mobiele telefoon

1. Download de BeterDichtbij app op uw iPad of tablet.
  2. Open de app en accepteer de Algemene Voorwaarden.
  3. Klik onderaan in het startscherm op de link ‘Al eerder geregistreerd’.
  4. Volg nauwkeurig de stappen die nu volgen. Het is belangrijk dat u hier dezelfde gegevens invult als waar u eerder mee geregistreerd bent op uw mobiele telefoon.
  5. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een Bevestigingscode op uw mobiele telefoon, voor uw veiligheid. Vul deze in als hierom in de app wordt gevraagd.

U hebt nu de BeterDichtbij app goed geregistreerd op uw nieuwe telefoon. De volgende keer logt u weer eenvoudig in met uw pincode.

Ik gebruik BeterDichtbij (nog) niet op mijn mobiele telefoon

Voor u begint, is het goed dat u de volgende gegevens bij de hand heeft:

• Het e-mailadres en mobiele nummer dat u eerder ook aan uw arts heeft doorgegeven
  • De Activatiecode die u per SMS heeft ontvangen
  • De mobiele telefoon waarop u eerder de SMS met Activatiecode hebt ontvangen

Dan volgt u de volgende stappen:

1. Download de BeterDichtbij app (in de Google Play Store of de Apple App Store)
  2. Open de BeterDichtbij app, bekijk de Gebruikersvoorwaarden en ga akkoord
  3. Klik op de groene knop ‘Starten’
  4. Beantwoord de vragen om uw veilige registratie compleet te maken. Dit hoeft u maar één keer te doen.
  5. Stel een zelfgekozen pincode in. Onthoud deze goed. U heeft deze pincode nodig als u de volgende keer wilt inloggen bij de app.
  6. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een bevestigingscode op uw mobiele telefoon. Vul deze in als hierom wordt gevraagd.

U bent nu veilig geregistreerd en ingelogd op uw iPad of tablet. U kunt nu makkelijk en veilig in gesprek met uw arts of zorgorganisatie.