Kan ik BeterDichtbij ook op mijn computer gebruiken?

Ja, ook op uw computer kunt u veilig gebruik maken van BeterDichtbij.

Als u via uw telefoon al een account hebt aangemaakt, kunt u ook uw eigen inloggegevens aanvragen voor de webversie van BeterDichtbij.

Dit is hoe het werkt:

1. U gaat naar de BeterDichtbij pagina van uw ziekenhuis of zorgorganisatie (zie hieronder)
  2. U klikt op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’
  3. U vult uw e-mailadres in (bijvoorbeeld: uwnaam@gmail.com), kiest bij gebruikerstype voor ‘Patiënt’ en klikt op ‘Verder’Voorbeeld ww aanvragen BeterDichtbij webplatform
  4. U ontvangt een SMS die u bij stap 5 nodig hebt. U ontvangt ook een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord te kiezen. Klik op deze link zodat de BeterDichtbij website opent. U kunt nu uw zelfgekozen wachtwoord instellen. Onthoud deze goed. U heeft dit wachtwoord nodig als u de volgende keer wilt inloggen op de website.
  5. Ter beveiliging vindt nu een extra verificatie plaats. U vult hiervoor in het laatste veld de code in die u per SMS hebt ontvangen.
  6. Tot slot klikt u op ‘Verder’.

U bent nu veilig geregistreerd en ingelogd op BeterDichtbij voor uw computer. U kunt nu makkelijk en veilig in gesprek met uw arts of zorgorganisatie.

Vind hier het BeterDichtbij web van uw ziekenhuis of zorgorganisatie:

Wilt u BeterDichtbij op uw computer gebruiken en gebruikt de BeterDichtbij app nog niet? Volg dan de toelichting in de e-mail die u heeft gekregen van BeterDichtbij.

Wilt u uw profiel wijzigen? Dan kunt u dat in de webomgeving doen, bekijk hier hoe dit werkt >