Kan ik BeterDichtbij ook op mijn computer gebruiken?

Ja, ook op uw computer kunt u veilig gebruik maken van BeterDichtbij.

Als u via uw telefoon al een account hebt aangemaakt, kunt u ook uw eigen inloggegevens aanvragen voor de webversie van BeterDichtbij.

Dit is hoe het werkt:

1. U gaat naar het BeterDichtbij web van uw ziekenhuis of zorgorganisatie (zie hieronder)
  2. U klikt op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’
  3. U vult uw e-mailadres in en kiest bij gebruikerstype voor ‘Patiënt’
  4. Ter beveiliging vindt vervolgens nog een extra verificatie plaats
  5. Hierna kunt u via uw computer gebruik maken van BeterDichtbij

Vind hier het BeterDichtbij web van uw ziekenhuis of zorgorganisatie: