Op dit moment is er een storing bij een leverancier van ons waardoor beeldbellen via BeterDichtbij nu tijdelijk niet mogelijk is. Ons technisch team en onze leverancier zijn hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor de onderbreking. Zodra de storing is opgelost laten we dat direct weten.

Hoe werkt het?

Kan ik BeterDichtbij ook op mijn computer gebruiken?

Ja, ook op uw computer kunt u veilig gebruik maken van BeterDichtbij. We leggen graag uit hoe dit werkt.

Let op: beeldbellen is niet mogelijk via BeterDichtbij op uw computer, dat kan alleen via uw mobiele telefoon of tablet.

Wat is uw situatie?

Ik wil BeterDichtbij alleen gebruiken op mijn computer. U registreert zich via deze stappen:

1. Ga naar de e-mail die u van uw zorgverlener via BeterDichtbij hebt ontvangen.
  2. Onderaan deze e-mail, in het blauwe blok, ziet u een link. Klik daarop.
  3. U komt nu automatisch in een webbrowser. Klik op het scherm op ‘Nieuw bij BeterDichtbij’ en volg de stappen hierna om een account aan te maken.
  4. Klaar? Dan kunt u nu via uw computer in gesprek met uw eigen zorgverlener.

Gebruikt u de BeterDichtbij app al op uw eigen telefoon en wilt u BeterDichtbij ook op uw computer gebruiken? Dit is hoe het werkt:

1. U gaat naar https://mijn.beterdichtbij.nl
  2. U klikt op de blauwe link ‘wachtwoord vergeten’ (deze staat onder de knop ‘Inloggen’)
  3. U vult uw eigen e-mailadres in (het e-mailadres wat u ook in de BeterDichtbij app hebt gebruikt), kiest bij gebruikerstype voor de optie ‘Patiënt’ en klikt op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’
  4. U ontvangt nu een SMS die u bij stap 5 nodig hebt. U ontvangt ook een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord te kiezen. Klik op deze link in de e-mail zodat de BeterDichtbij website opnieuw opent. U kunt nu zelf een eigen wachtwoord instellen. Onthoud deze goed. U heeft dit wachtwoord weer nodig als u de volgende keer wilt inloggen op de website.
  5. Ter beveiliging vindt nu nog een extra verificatie plaats. U vult hiervoor in het laatste veld de bevestigingscode in die u per SMS op uw telefoon zojuist heeft ontvangen.
  6. Tot slot klikt u op ‘Verder’.

U bent nu veilig geregistreerd en ingelogd op de veilige BeterDichtbij website voor gebruik op uw computer. U kunt nu makkelijk en veilig in gesprek met uw arts of zorgorganisatie.

Wilt u uw profiel wijzigen? Dan kunt u dat in de webomgeving doen, bekijk hier hoe dit werkt >

Bent u hiermee geholpen?
25 van 31 zijn hiermee geholpen