Ik krijg een foutmelding bij het inloggen, wat kan ik doen?

Weet u zeker dat u de juiste pincode heeft ingevoerd? U heeft deze pincode ingesteld toen u de BeterDichtbij app activeerde. Als u uw pincode opnieuw wilt instellen, kijk dan hier >

Het kan ook zijn dat u deze melding krijgt als u op een ander apparaat bent aangemeld voor BeterDichtbij. Of als u een nieuwe telefoon heeft waarmee u BeterDichtbij wilt gebruiken. Klik dan op het opstartscherm van de app onderin op de link ‘Al eerder geregistreerd’ en beantwoord de vragen.

Ervaart u een ander probleem of lukt het nog steeds niet om in te loggen? Neem gerust contact met ons op.