Ik heb een nieuwe telefoon of telefoonnummer. Hoe kan ik BeterDichtbij blijven gebruiken?

Als u een nieuwe telefoon of telefoonnummer hebt, wilt u BeterDichtbij natuurlijk gewoon blijven gebruiken. Dat kan! En u kunt de app bovendien ook op meerdere telefoons of een telefoon en tablet gebruiken. Wel zo handig.

Wat is uw situatie?

Ik heb een nieuwe telefoon of tablet en mijn nummer is hetzelfde gebleven

Heeft u een nieuwe telefoon of tablet en is uw telefoonnummer hetzelfde gebleven? U kunt BeterDichtbij makkelijk op uw nieuwe telefoon installeren in deze 5 stappen:

1. Download de BeterDichtbij app in de Google Play Store of Apple Store
  2. Open de BeterDichtbij app en klik op ‘Starten’
  3. Lees de Gebruikersvoorwaarden en klik op ‘Akkoord’
  4. Vul uw 06-nummer in. Het is belangrijk dat u hier dezelfde 06-nummer invult als waar u eerder mee geregistreerd bent
  5. U ontvangt een SMS code. Vul deze code in en klik op ‘Verder’
  6. Vul uw pincode in

U hebt nu de BeterDichtbij app goed geregistreerd op uw nieuwe telefoon. De volgende keer logt u weer eenvoudig in met uw pincode.

Let op: Heeft u een Android telefoon en een back-up gemaakt via uw Google Cloud account of NFC? In verband met veiligheid kunt u de BeterDichtbij dan niet direct gebruiken. Om de app op uw nieuwe telefoon te gebruiken, verwijdert u de BeterDichtbij app en volgt u vervolgens ook bovenstaande stappen.

Ik heb alleen een nieuw telefoonnummer en mijn telefoon of tablet is dezelfde gebleven

Heeft u een nieuw telefoonnummer en is uw telefoon of tablet hetzelfde gebleven? Dan kunt u BeterDichtbij gemakkelijk opnieuw instellen op uw telefoon of tablet door uw profiel te bewerken. Volg in deze 4 stappen:

1. Open de BeterDichtbij app op uw telefoon of tablet en log in met uw pincode
  2. Klik op het menu: de 3 liggende streepjes links bovenin uw scherm en selecteer ‘Mijn profiel’ in het menu
  3. Klik op ‘Wijzigen’ naast uw oude telefoonnummer en pas uw telefoonnummer hier aan. Ter controle wordt hier ook om uw postcode gevraagd, vul deze ook in
  4. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een Bevestigingscode, voor uw veiligheid. Vul deze in als hierom in de app wordt gevraagd

U hebt nu de BeterDichtbij app goed geregistreerd op uw nieuwe telefoon. De volgende keer logt u weer eenvoudig in met uw pincode.

Ik heb een nieuwe telefoon of tablet en mijn telefoonnummer is hetzelfde gebleven, maar ik ben mijn pincode vergeten

Heeft u een nieuwe telefoon of tablet en is uw telefoonnummer hetzelfde gebleven, maar bent u uw pincode vergeten? U kunt de BeterDichtbij app makkelijk op uw nieuwe telefoon of tablet installeren met deze stappen:

1. Download de BeterDichtbij app in de Google Play Store of Apple Store
  2. Open de BeterDichtbij app en klik op ‘Starten’
  3. Lees de Gebruikersvoorwaarden en klik op ‘Akkoord’
  4. Vul uw 06-nummer in. Het is belangrijk dat u hier dezelfde 06-nummer invult als waar u eerder mee geregistreerd bent
  5. U ontvangt een sms-code. Vul deze code in en klik op ‘Verder’
  6. Klik op de knop ‘Pincode vergeten’. Vul vervolgens uw e-mailadres in. Vul dezelfde e-mailadres in waar u eerder mee geregistreerd bent
  7. U ontvangt een verificatie code per mail. Vul de code in
  8. Kies opnieuw een 5-cijferige pincode in. Vul deze ter bevestiging nogmaals in

U hebt nu de BeterDichtbij app goed geregistreerd op uw nieuwe telefoon of tablet. De volgende keer logt u weer eenvoudig in met de door u gekozen nieuwe pincode.

Let op: Heeft u een Android telefoon en een back-up gemaakt via uw Google Cloud account of NFC? In verband met veiligheid kunt u de BeterDichtbij dan niet direct gebruiken. Om de app op uw nieuwe telefoon te gebruiken, verwijdert u de BeterDichtbij app en volgt u vervolgens ook bovenstaande stappen.

Ik heb zowel een nieuwe telefoon als telefoonnummer

Heeft u een nieuw telefoonnummer én een nieuwe telefoon? Dan helpen we u graag verder om weer makkelijk en veilig gebruik te kunnen maken van BeterDichtbij.

Neem contact met BeterDichtbij op.