Hoe download en activeer ik BeterDichtbij?

Om uw vragen te kunnen stellen via BeterDichtbij, download u de gratis app en registreert u zich eenmalig voor de app. Veilig en makkelijk.

Met uw activatiecode, het e-mailadres en mobiele telefoonnummer dat u aan de arts heeft doorgegeven bij de hand, volgt u deze stappen:

1. Download de BeterDichtbij app (in de Google Play Store of de Apple App Store)
  2. Open de BeterDichtbij app, bekijk de Gebruikersvoorwaarden en ga akkoord
  3. Klik op de groene knop ‘Starten’Van start met BeterDichtbij
  4. Beantwoord de vragen om uw veilige registratie compleet te maken. Dit hoeft u maar één keer te doen.
  5. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een bevestigingscode. Vul deze in als hierom wordt gevraagd.
  6. Tot slot stelt u een zelfgekozen pincode in. Onthoud deze goed. U heeft deze pincode nodig als u de volgende keer wilt inloggen bij de app.

U bent nu veilig geregistreerd en ingelogd. U kunt nu makkelijk en veilig in gesprek met uw arts of zorgorganisatie.

Wilt u BeterDichtbij op uw computer gebruiken? Dat kan ook, zie hier hoe >