Hoe download en activeer ik BeterDichtbij?

Om in contact te komen met uw eigen arts of zorgverlener, nodigt hij of zij u uit om BeterDichtbij te gebruiken. Vraag hiernaar bij uw arts. Heeft uw arts of zorgverlener u uitgenodigd voor BeterDichtbij. Dan registreert u zich eenmalig voor BeterDichtbij. Bekijk hier hoe u dit doet.

Heeft u BeterDichtbij al eerder geïnstalleerd maar de app niet meer op uw telefoon? Dan kunt u deze stappen volgen om BeterDichtbij opnieuw te installeren >

Voor u begint, is het goed dat u de volgende gegevens bij de hand heeft:

• Het e-mailadres en mobiele nummer dat u eerder ook aan uw arts heeft doorgegeven
  • De Activatiecode die u per SMS heeft ontvangen

Dan volgt u de volgende stappen:

1. Download de BeterDichtbij app (in de Google Play Store of de Apple App Store)
  2. Open de BeterDichtbij app, bekijk de Gebruikersvoorwaarden en ga akkoord
  3. Klik op de groene knop ‘Starten’Van start met BeterDichtbij
  4. Beantwoord de vragen om uw veilige registratie compleet te maken. Dit hoeft u maar één keer te doen.
  5. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een bevestigingscode. Vul deze in als hierom wordt gevraagd.
  6. Tot slot stelt u een zelfgekozen pincode in. Onthoud deze goed. U heeft deze pincode nodig als u de volgende keer wilt inloggen bij de app.

U bent nu veilig geregistreerd en ingelogd. U kunt nu makkelijk en veilig in gesprek met uw arts of zorgorganisatie.

Wilt u BeterDichtbij op uw computer gebruiken? Dat kan ook, zie hier hoe >

Heeft u BeterDichtbij al eerder geïnstalleerd maar de app niet meer op uw telefoon? Dan kunt u deze stappen volgen om BeterDichtbij opnieuw te activeren:

1. Download de BeterDichtbij app op uw nieuwe telefoon
  2. Open de app en accepteer de Algemene Voorwaarden
  3. Klik onderaan in het startscherm op de link ‘Al eerder geregistreerd’
  4. Volg nauwkeurig de stappen die nu volgen. Het is belangrijk dat u hier dezelfde gegevens invult als waar u eerder mee geregistreerd bent
  5. Heeft u de vragen beantwoord? Dan ontvangt u een tweede SMS met een Bevestigingscode, voor uw veiligheid. Vul deze in als hierom in de app wordt gevraagd