Hoe kan ik mijn profiel in de BeterDichtbij app aanpassen, zoals e-mail, naam of geboortedatum?

Wilt u uw persoonlijke profiel in BeterDichtbij aanpassen? Dat kan makkelijk via het menu in de BeterDichtbij app onder het kopje ‘Uw profiel’. In de app kunt u uw e-mailadres, telefoonnummer, profielfoto en pincode wijzigen. Volg deze 5 korte stappen:

1. Open de app
  2. Log in met uw pincode
  3. Klik op het menu (de drie streepjes links bovenin)
  4. Selecteer ‘Uw profiel’
  5. Pas de gegevens aan die u wilt wijzigen

Uw profielfoto kunt u aanpassen door op uw foto te klikken en uw nieuwe foto te uploaden.

Wil u (ook) uw naam en/of geboortedatum wijzigen? Dat kan in het BeterDichtbij webplatform op uw computer. Volg deze 5 korte stappen:

1. Log in op de webomgeving
  2. Selecteer ‘Profielbeheer’
  3. Selecteer ‘Wijzig gegevens’
  4. Pas uw gegevens aan
  5. Klik op opslaan

Uw gegevens zijn nu aangepast.