Hoe kan ik mijn profiel in de BeterDichtbij app aanpassen, zoals e-mail, naam of geboortedatum?

Wilt u uw persoonlijke profiel in BeterDichtbij aanpassen? Dat kan makkelijk via het menu in de BeterDichtbij app onder het kopje ‘Uw profiel’. In de app kunt u uw e-mailadres, telefoonnummer, profielfoto en pincode wijzigen. Volg deze 5 korte stappen:

1. Open de app
  2. Log in met uw pincode
  3. Klik op het menu (de drie streepjes links bovenin)
  4. Selecteer ‘Uw profiel’
  5. Pas de gegevens aan die u wilt wijzigen

Uw profielfoto kunt u aanpassen door op uw foto te klikken en uw nieuwe foto te uploaden.

Wil u (ook) uw naam en/of geboortedatum wijzigen? Dat kan in het BeterDichtbij webplatform op uw computer. Volg deze 5 korte stappen:

1. Log in op de webomgeving
  2. Selecteer ‘Profielbeheer’
  3. Selecteer ‘Wijzig gegevens’
  4. Pas uw gegevens aan
  5. Klik op opslaan

Uw gegevens zijn nu aangepast.

Wat is uw ervaring met BeterDichtbij?

Maakt u al gebruik van BeterDichtbij? Uw beoordeling van BeterDichtbij in de Apple App Store of Google Play Store is erg nuttig voor ons. Zou u een beoordeling willen geven en een review schrijven? We zouden het enorm waarderen, bedankt!