Op dit moment is er een storing bij een leverancier van ons waardoor beeldbellen via BeterDichtbij nu tijdelijk niet mogelijk is. Ons technisch team en onze leverancier zijn hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor de onderbreking. Zodra de storing is opgelost laten we dat direct weten.

Aan de slag

Hoe kan ik mijn profiel in de BeterDichtbij app aanpassen, zoals e-mail, naam of geboortedatum?

Wilt u uw persoonlijke profiel in BeterDichtbij aanpassen, zoals e-mail, naam of geboortedatum? Dat kan makkelijk via het menu in de BeterDichtbij app onder het kopje ‘Uw profiel’. Volg deze 5 korte stappen:

1. Open de app
  2. Log in met uw pincode
  3. Klik op het menu (de drie streepjes links bovenin)
  4. Selecteer ‘Uw profiel’
  5. Pas de gegevens aan die u wilt wijzigen

Uw profielfoto kunt u aanpassen door op uw foto te klikken en uw nieuwe foto te uploaden.

Wat is uw ervaring met BeterDichtbij?

Maakt u al gebruik van BeterDichtbij? Uw beoordeling van BeterDichtbij in de Apple App Store of Google Play Store is erg nuttig voor ons. Zou u een beoordeling willen geven en een review schrijven? We zouden het enorm waarderen, bedankt!

Bent u hiermee geholpen?
1 van 3 zijn hiermee geholpen