Let op: in verband met onderhoud is BeterDichtbij tijdelijk niet bereikbaar.
Vanaf zaterdag 2 november 17.00 uur kunt u de app en het webplatform weer gebruiken.

Aan de slag

Hoe kan ik mijn profiel in de BeterDichtbij app aanpassen, zoals e-mail, naam of geboortedatum?

Wilt u uw persoonlijke profiel in BeterDichtbij aanpassen, zoals e-mail, naam of geboortedatum? Dat kan makkelijk via het menu in de BeterDichtbij app onder het kopje ‘Uw profiel’. Volg deze 5 korte stappen:

1. Open de app
  2. Log in met uw pincode
  3. Klik op het menu (de drie streepjes links bovenin)
  4. Selecteer ‘Uw profiel’
  5. Pas de gegevens aan die u wilt wijzigen

Uw profielfoto kunt u aanpassen door op uw foto te klikken en uw nieuwe foto te uploaden.

Wat is uw ervaring met BeterDichtbij?

Maakt u al gebruik van BeterDichtbij? Uw beoordeling van BeterDichtbij in de Apple App Store of Google Play Store is erg nuttig voor ons. Zou u een beoordeling willen geven en een review schrijven? We zouden het enorm waarderen, bedankt!