Op dit moment is er een storing bij een leverancier van ons waardoor beeldbellen via BeterDichtbij nu tijdelijk niet mogelijk is. Ons technisch team en onze leverancier zijn hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor de onderbreking. Zodra de storing is opgelost laten we dat direct weten.

Hoe werkt het?

Hoe deel ik bestanden met mijn zorgverlener via BeterDichtbij op mijn computer

U kunt foto’s, PDF’s en gegevens delen met uw zorgverlener via BeterDichtbij.

Het werkt als volgt:

• U bent ingelogd in BeterDichtbij en opent het gesprek waarin u het bestand wilt delen.
  • Onder het gespreksvenster, ziet u een knop “bijlage” hier klikt u op.
  • Kies bijlage toevoegen, er verschijnt een dialoog waarin u een bestand kan selecteren. Het bestand wordt nu geüpload. Er verschijnt een groen vinkje als dit gebeurd is. (Bestanden mogen maximaal 10MB groot zijn)
  • Indien u meerdere bestanden wil toevoegen, herhaalt u de stap hierboven nogmaals. Net zolang totdat u alle bestanden heeft geselecteerd.
  • Klik op toevoegen op alle bestanden toe te voegen aan het bericht.
  • Door op versturen te klikken wordt alles verzonden.

Gelukt! U heeft nu u uw eerste bestand verstuurd.

Lukt het niet, dan kan het komen omdat u een Excel- of Word-bestand stuurt. Dit kan vanwege veiligheid niet. Lukt het om een andere reden niet, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag even met u mee.