Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Slim bezig! Interactieve meet ups voor zorgverleners tijdens Slimme Zorg Estafette

Digitale services zoals BeterDichtbij kunnen het werk van zorgverleners makkelijker en slimmer maken. Hoe haal je het meeste uit digitaal contact met je patiënten? En waar liggen kansen voor de toekomst, bijvoorbeeld ook in combinatie met thuismeten en andere digitale zorg?

Slimme Zorg Estafette 2022

SZETijdens interactieve online meet ups gaan we hier verder op in. Deze bieden we aan exclusief aan zorgverleners in de ziekenhuizen die BeterDichtbij inzetten. Onder het genot van een gezonde en lokale lunch wisselen we de laatste ontwikkelingen met elkaar uit, luisteren we naar inspirerende ervaringsverhalen en gaan we met elkaar in gesprek.

De meet ups vinden plaats in de Slimme Zorg Estafette 2022 (27 januari t/m 25 februari); deze campagnemaand staat in het teken van kennisdelen en inspiratie op het gebied van ‘slimme zorg en innovatie’. Met BeterDichtbij sluiten we graag aan op dit jaarlijks terugkerende initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Samen met de ziekenhuizen plannen we momenteel verschillende Slim bezig! Meet ups in.

We kijken uit naar de meet ups, bijvoorbeeld in het Flevoziekenhuis, Isala, Ikazia, Maasstad Ziekenhuis, Franciscus Gasthuis & Vlietland, BovenIJ ziekenhuis, Antonius Zorggroep, Wilhelmina Ziekenhuis Assen en SJG Weert.

Logo's deelnemende ziekenhuizen SZE - 2022

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.