Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Santeon start met digitaal zorgplatform met BeterDichtbij, Luscii en Sananet

De Santeon ziekenhuizen ontwikkelen een gezamenlijk digitaal zorgplatform, samen met BeterDichtbij, Luscii en Sananet. Hier kunnen patiënten terecht voor digitale zorg, zoals thuismonitoring, eenvoudig en veilig contact en begeleiding.

Santeon webbeeld

Santeon logoDit maakt Santeon vandaag bekend. We zijn trots dat Santeon deze mooie stap samen met o.a. BeterDichtbij als partner zet.

Het initiatief van de Santeon ziekenhuizen sluit aan op het recent gesloten Integraal Zorgakkoord (IZA). Hierin is de ambitie uitgesproken om de zorg voor iedereen toegankelijk, kwalitatief goed en betaalbaar te houden, onder meer door middel van opschaling van de digitale transformatie. Zo wordt bijgedragen aan passende zorg.

Lees verder op de Santeon website >

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.