Op dit moment is het BeterDichtbij platform tijdelijk niet bereikbaar, i.v.m. gepland onderhoud. Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken.

Slim bezig! Meet up, speciaal voor zorgverleners

Hoe maken digitale services het werk van zorgverleners makkelijker en slimmer? En hoe kan de zorg er in 2025 uitzien? Tijdens de interactieve Slim bezig! Meet up gaan we in op deze actuele vragen. Deze compacte sessie in het eigen ziekenhuis bieden we speciaal aan voor key users en andere zorgverleners vanuit het hele ziekenhuis. Ook is er gelegenheid voor discussie en gesprekken met elkaar onder het genot van een gezonde en lokale lunch. De Meet ups zijn digitaal te volgen en de lunch is voor zorgverleners in het ziekenhuis zelf beschikbaar.

In het kort

  • Compacte sessie, inclusief inhoudelijke bijdragen vanuit het ziekenhuis en BeterDichtbij
  • Inclusief gezond en lunch van de lokale bakker
  • Accreditatie (ABAN) wordt aangevraagd voor zorgverleners
  • Volop gelegenheid voor discussie en vragen tijdens de digitale sessie

Slim bezig in het ziekenhuis

De Slimme Zorg Estafette 2022 (27 januari t/m 25 februari) staat voor de deur. Deze campagnemaand staat in het teken van kennisdelen en inspiratie op het gebied van ‘slimme zorg en innovatie’. Met BeterDichtbij sluiten we graag aan op dit jaarlijks terugkerende initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Samen met de ziekenhuizen plannen we momenteel verschillende Slim bezig! Meet ups in.

Deze ziekenhuizen bieden de Meet up aan

Tijdens de Slimme Zorg Estafette (SZE) staan slimme zorg en innovatie elke week centraal in één regio, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. Dit is de planning:

Regio oost (Overijssel, Gelderland, Flevoland): 31 januari t/m 4 februari

Regio west (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht): 7 t/m 11 februari

Regio noord (Groningen, Friesland, Drenthe): 14 t/m 18 februari

Regio zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg): 21 t/m 25 februari

Doet jouw ziekenhuis ook mee? De planning is volop in ontwikkeling. We houden je hier en via het intranet van jouw ziekenhuis op de hoogte.

Meer weten of aanmelden als organisatie?

Bel of mail ons gerust, we werken graag samen.

Erica Bouma-Gelle
Marketing Manager
0629142000
Thymo Rijneveld
Marketeer
0619159340