Op dit moment is het BeterDichtbij platform tijdelijk niet bereikbaar, i.v.m. gepland onderhoud. Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken.

Events en webinars

Kaart Nederland BeterDichtbij in 35 ziekenhuizen

Digitaal contact via BeterDichtbij in heel Nederland

Al ruim 35 ziekenhuizen en andere zorgorganisaties in Nederland zetten BeterDichtbij in. Tijdens events en webinars delen we learnings, ervaringen en concrete tips vanuit de verschillende organisaties. Zo maken we samen zorg makkelijker voor iedereen.

Bekijk alle organisaties

Meer kennis en inspiratie

BeterDichtbij whitepaper - 5+1 succesfactoren digitale service

Whitepaper: 5+1 succesfactoren voor digitale services in het ziekenhuis

Hoe creëert u gemak in de zorg voor consument én zorgverlener met digitale services? Ontdek de 5+1 succesfactoren voor digitale services in het ziekenhuis. Inclusief inspirerende cases uit de Sint Maartenskliniek, het BovenIJ ziekenhuis en Gelre ziekenhuizen. Download nu onze gratis whitepaper.

Nu downloaden

Whitepaper: de nieuwe poli: digitaal verbonden

Direct inzicht voor de poli’s in uw ziekenhuis. Op De Nieuwe Poli zijn de werkprocessen makkelijker en is contact met de patiënt afgestemd op medische noodzaak en persoonlijke wensen. Download nu onze gratis whitepaper.

Nu downloaden

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact op met de projectleider in uw organisatie. Komt u er niet uit, bel of mail gerust de BeterDichtbij servicedesk.

Service & contact