Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Direct in contact met uw patiënten anesthesiologie. Wanneer u wilt.

BeterDichtbij, een initiatief gericht op digitale zorg

Voorafgaand aan een operatie verwijst de behandelend specialist of chirurg patiënten naar u door. Om dit proces goed te begeleiden, heeft u veel contact met uw patiënten, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. U wilt uw tijd als anesthesioloog natuurlijk graag zo efficiënt mogelijk inzetten, maar ook uw patiënten geruststellen en goed voorbereiden op hun operatie. Tegelijkertijd verzamelen uw patiënten steeds vaker zelf gegevens over hun gezondheid, gewoon op de eigen smartphone.

Daarom kiezen anesthesiologen voor BeterDichtbij:

  • Initiatief van en voor de zorgsector
  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt
  • EPD-koppeling en aangesloten op werkwijze poli

Eenvoudig en veilig digitale zorg inzetten bij anesthesiologie

Met BeterDichtbij, initiatief van en voor de zorgsector, bent u eenvoudig en veilig in contact met uw patiënten. Wanneer u wilt. Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een eenvoudige app. U werkt binnen een beveiligd webplatform, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw eigen systemen en het EPD, zoals HiX en Nexus. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens die u uitwisselt met uw patiënt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Informeren voor operatie

Voorafgaand aan de operatie kunt u uw patiënten informeren over het verloop hiervan. Deze informatie kunt u eenvoudig delen via BeterDichtbij zodat uw patiënten dit rustig na kunnen lezen.

Geruststelling na operatie

Na een operatie verdwijnen uw patiënten vaak uit beeld, maar het kan zijn dat zij alsnog vragen of klachten hebben. Via BeterDichtbij kunnen zij alsnog bij u terecht.

Beeldbellen

Een consult in het ziekenhuis laten plaatsvinden is niet altijd nodig. Beeldbellen via BeterDichtbij biedt mogelijkheden om een consult online te voeren, in plaats van op locatie.

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Anesthesiologen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Anesthesiologen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, maar ook effectief is om patiënten gerust te stellen en om betrokken te blijven tijdens het behandelproces.

Functionaliteiten BeterDichtbij voor zorgverleners

  • Automatiseren en inplannen van berichtgeving voor uw patiënten

  • Makkelijk overdragen binnen uw poli of praktijk

  • Integratie met bestaande systemen: EPD, SAML 2.0 en HL7

  • Eenvoudige koppeling met andere apps voor inzicht in data

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw afdeling kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Lees onze privacy- en cookieverklaring voor informatie over waarvoor wij uw persoonsgegevens nodig hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.