Ga naar hoofdinhoud
De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Celine Hillenaar
Zwaai emoji in cirkel

Maak kennis met het servicedeskteam
van BeterDichtbij

Service is bij BeterDichtbij één van de belangrijkste pijlers van ons succes. Elke dag helpt het servicedeskteam mensen op weg die vragen hebben over de digitale dienst. Dit zijn zowel patiënten als zorgverleners die BeterDichtbij gebruiken om digitaal met elkaar in contact te blijven. We vertellen je graag meer over het servicedeskteam van BeterDichtbij en welke bijdrage zij leveren aan de ontwikkeling van de digitale dienst.
Telefoon emoji in cirkel

Video: we stellen je graag voor aan Jelske

Team BeterDichtbij servicedesk

Het servicedeskteam

Het servicedeskteam van BeterDichtbij bestaat uit een enthousiaste groep mensen die ernaar streven om zorg makkelijker te maken voor iedereen. Zo is er een vast team dat beschikbaar is op doordeweekse dagen én een flexibel studententeam dat beschikbaar is in de avonden en weekenden. Doordat onze servicedesk elke dag bereikbaar is, helpen we mensen verder op weg zodat iedereen prettig gebruik kan maken van BeterDichtbij. Vragen worden gesteld via de telefoon, e-mail of chat en kunnen gaan over het activeren van de BeterDichtbij app, het opnieuw instellen van de pincode of hoe beeldbellen werkt.

Daarom werken mensen bij BeterDichtbij

BeterDichtbij is een jonge organisatie (gestart in 2018) en we maken een mooie ontwikkeling door. Inmiddels zetten al 45+ ziekenhuizen en andere zorgorganisaties BeterDichtbij actief in. En we blijven groeien! Ons team bestaat nu uit bijna 35 mensen met ieder hun eigen talenten en kwaliteiten.

Werkplezier en persoonlijke ontwikkeling staan bij BeterDichtbij centraal, zo organiseren we diverse trainingen, workshops, maandelijkse donderdagmiddagborrels en leuke teamuitjes. Daarnaast ontvangen collega’s een vergoeding voor hun sportschool abonnement, standaard 25 vakantiedagen per jaar (extra dagen kunnen worden bijgekocht) en de mogelijkheid tot een fiets van de zaak! 🚲

Team overzicht met activiteiten BeterDichtbij

Interesse in een functie bij BeterDichtbij?

Heb je interesse om te werken in het servicedeskteam van BeterDichtbij? We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Bel Celine (06 30 97 65 00) of stuur een e-mail met je vragen of korte CV naar info@beterdichtbij.nl.