Op dit moment is het BeterDichtbij platform tijdelijk niet bereikbaar, i.v.m. gepland onderhoud. Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken.
Home telefoonbeeld - Apple

Direct in contact met uw eigen arts

Heeft u een vraag? U appt direct met uw eigen arts of andere zorgverlener via BeterDichtbij. Voor iedere vraag die u wilt stellen. Op elk moment van de dag via uw mobiele telefoon of computer. Ook uw ziekenhuis stelt BeterDichtbij aan u beschikbaar. Makkelijk en veilig.

Daarom kiezen mensen voor BeterDichtbij:

  • Direct in gesprek met uw arts of zorgverlener
  • Makkelijk vanaf uw eigen plek en op uw moment
  • Uw gesprek is overal en altijd na te lezen
  • Veilig en betrouwbaar

Vraag ernaar bij uw arts of zorgverlener

Uw arts of andere zorgverlener kan u persoonlijk uitnodigen om BeterDichtbij te gebruiken. Na de eenvoudige en eenmalige registratie kunt u via BeterDichtbij uw medische vraag stellen. Vraag ernaar bij uw arts.

Bent u al uitgenodigd om BeterDichtbij te gebruiken? Bekijk dan hoe u zich eenmalig veilig registreert voor BeterDichtbij.

Aan de slag

Vrouw heeft smartphone in haar handen vast en kijkt ernaar samen met een mannelijke specialist

Veilig en betrouwbaar

Als het gaat om uw gezondheid, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat u uw vragen in een beveiligde omgeving kunt stellen. En dat u er zeker van bent dat wat u deelt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Meer over de veiligheid

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer weten over BeterDichtbij in uw ziekenhuis? Vraag ernaar bij uw arts, zorgverlener of de afdeling.

Heeft u vragen over de BeterDichtbij app, bijvoorbeeld over hoe het werkt? Bekijk de website van BeterDichtbij voor veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk van BeterDichtbij.

Stel u vraag via service@beterdichtbij.nl
Bellen kan ook, via: 085 – 27 35 398