Brenda: “Nu lopen mijn huisarts en ik elkaar niet meer mis”

Studente Brenda heeft regelmatig contact met haar huisarts over haar medicijnen en bloedonderzoeken. Ging dat voorheen telefonisch, nu gebruikt Brenda alleen nog maar BeterDichtbij. “Mijn huisarts en ik lopen elkaar nu niet meer mis.”

Brenda

Bloedprikken: Brenda heeft er regelmatig mee te maken. En dat betekende tot voor kort ook dat ze veel telefonisch contact had met haar huisarts om de uitslag te bespreken. “Maar omdat ik student ben, is het lastig om telefonisch contact te krijgen voor de uitslagen en evaluaties. De huisarts kwam met een oplossing: de BeterDichtbij app!”

In eigen tijd appen, wel zo prettig

Nu kunnen Brenda en haar huisarts de uitslagen per app uitwisselen. “Voor mij is het één van de grootste voordelen dat ik op mijn tijd kan berichten en het appje kan openen. Ik ben graag online via de mobiel, hoe prettig is het als je dan kunt appen met je huisarts!”

Een ander voordeel is dat Brenda bespaart tijd nu ze BeterDichtbij gebruikt. En die tijd kan ze wel gebruiken in haar drukke studentenleven. “Zonder BeterDichtbij zou ik nog steeds contact zoeken via de telefoon, alleen zou dan de frustratie blijven wanneer je elkaar steeds misloopt. Daardoor zoek je dan toch minder snel even contact. Door de app gaat het net iets makkelijker en lopen mijn huisarts en ik elkaar niet meer mis. Ja, ik denk dat BeterDichtbij meer patiënten gelukkig kan maken die niet altijd de tijd hebben om te telefoneren.”

Meer gemak met meer diensten

Wat Brenda nog mist binnen BeterDichtbij? “In de toekomst hoop ik dat er meer diensten aan de app gekoppeld kunnen worden, zodat de communicatie nog beter verloopt.”