Op dit moment is het BeterDichtbij tijdelijk niet bereikbaar. Dit komt door een grote storing in het datacenter waar het BeterDichtbij platform staat. Er wordt hard aan gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Direct in contact met ouders en patiënten zelf bij kindergeneeskunde. Wanneer u wilt.

Digitaal contact bij kindergeneeskunde

Als kinderarts of kinderverpleegkundige wilt u uw jonge patiënten en hun ouders of verzorgers, natuurlijk altijd de beste zorg bieden. Goed contact met kinderen of jongeren en hun ouders is daarbij erg belangrijk. Tegelijkertijd verzamelen ouders en uw patiënten zelf steeds vaker gegevens over hun aandoening, bloeddruk en gezondheid, gewoon op de eigen smartphone. Initiatieven gericht op digitale zorg geven u de mogelijkheid om uw zorg en service voor patiënten eenvoudiger te maken en goed in contact te blijven met elkaar.

Daarom kiezen kinderartsen voor BeterDichtbij:

  • Initiatief van en voor de zorgsector
  • Makkelijk contact, op uw moment
  • Vinger aan de pols, ook thuis bij uw patiënt en de ouders
  • EPD-koppeling en aangesloten op werkwijze poli

Veilige digitale zorg, van en voor de zorgsector

Met BeterDichtbij, initiatief van en voor de zorgsector, bent u eenvoudig en veilig in contact met uw patiënten en/of hun ouders. Wanneer u wilt. Uw patiënten gebruiken BeterDichtbij binnen een eenvoudige app. U werkt binnen een beveiligd webplatform, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw eigen systemen en het EPD, zoals HiX en Nexus. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens die u uitwisselt met uw patiënt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij.

Gemakkelijk in contact met jongeren (14-18 jaar)

Met BeterDichtbij heeft u eenvoudig contact met de jongeren patiëntengroep. In plaats van hen telefonisch te bereiken verloopt eerstelijns contact via de BeterDichtbij app.

Controle bij uw patiënten, ook vanuit thuis

Is een controle op afstand mogelijk, bijvoorbeeld vanuit huis van uw jonge patiënt? Via BeterDichtbij ontvangt u eenvoudig een foto of kunt u beeldbellen met uw patiënten.

Voeding/diëtetiek

Via BeterDichtbij begeleidt u uw patiënten op afstand in het ontwikkelen van een passend voedingspatroon. Standaard- en ingeplande berichten helpen hierbij.

Waarom contact met uw patiënten via BeterDichtbij?

Het is de ambitie van BeterDichtbij om de zorg voor u én uw patiënten makkelijker te maken. Kinderartsen verspreid over heel Nederland maken gebruik van BeterDichtbij om te communiceren met hun patiënten. Met BeterDichtbij heeft u de controle over wat u wilt delen met uw patiënten, eenvoudig en wanneer het u uitkomt. Kinderartsen geven aan dat deze vorm van digitale zorg hen tijd bespaart, en effectief is om patiënten te activeren.

Meer weten - Online sessie Kindergeneeskunde

Als zorgverlener op de afdeling kindergeneeskunde heeft u intensief contact met kinderen en/of jongeren en hun ouders/verzorgers. Hoe kunnen digitale services u optimaal ondersteunen om goede zorg te leveren en hen te begeleiden in het zorgtraject? Wat zijn de kansen via digitale services in het contact met soms bezorgde ouders? Kom er meer over te weten tijdens de online sessie voor Kindergeneeskunde op 27 oktober.

Direct aanmelden

Functionaliteiten BeterDichtbij voor zorgverleners

  • Automatiseren en inplannen van berichtgeving voor uw patiënten

  • Makkelijk overdragen binnen uw poli of praktijk

  • Integratie met bestaande systemen: EPD, SAML 2.0 en HL7

  • Eenvoudige koppeling met andere apps voor inzicht in data

Deelnemende zorgorganisaties zijn onder andere:

Logo ASz
Logo Antonius
BovenIJ ziekenhuis
Diakonessenhuis
Eerstelijns Centrum Tiel
Franciscus Gasthuis Vlietland
Gelre ziekenhuizen
Het Van Weel-Bethesda logo vierkant
IJsselland Ziekenhuis
Ikazia Ziekenhuis
LangeLand ziekenhuis
Logo Maasstad Santeon
Ommelander Ziekenhuis Groningen
Pantein logo
Rode Kruis Ziekenhuis
SJG Weert
St. Anna Ziekenhuis
WZA logo
Zaans Medisch Centrum
ZGT
Nij Smellinghe
Ziekenhuis Rivierenland

Gratis demo op uw afdeling?

Heeft u vragen over BeterDichtbij of bent u benieuwd wat BeterDichtbij voor uw afdeling kan betekenen? Neem gerust contact op met Godfried of Sander, of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Godfried Bogaerts
Algemeen directeur
06 25 05 78 08
Sander Bijl
Operationeel directeur
06 14 68 72 48

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.