Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Inspirerende Meet ups in ziekenhuizen tijdens Slimme Zorg Estafette 2022

Digitaal contact in de zorg kan alleen succesvol zijn, als zorgverleners het met vertrouwen én plezier inzetten. Daarom organiseerden we speciaal voor alle zorgverleners die digitaal contact inzetten, meet ups tijdens de Slimme Zorg Estafette 2022.

Slimme Zorg Estafette 2022

SZEWe kijken terug op inspirerende meet ups in het Flevoziekenhuis, Isala, Maasstad Ziekenhuis, Ikazia, Franciscus Gasthuis en Vlietland, BovenIJ ziekenhuis, Wilhelmina Ziekenhuis Assen en SJG Weert.

Inspirerende voorbeelden die bijvoorbeeld werden uitgewisseld zijn:

  • Digitaal contact als geruststelling na ontslag uit het ziekenhuis na hartfalen in het Ikazia ziekenhuis, lees verder >
  • Foto sturen van veranderde huid bij dermatologie in het SJG Weert, en zo snel medicatie kunnen wijzigen, lees verder >
  • Bij o.a. chronische darmontsteking (IBD) thuismeten via Luscii en digitaal contact via BeterDichtbij, lees verder >
  • Hybride zorg op steeds meer afdelingen van het BovenIJ ziekenhuizen, lees verder >

En dat is nog maar een greep uit de mooie praktijktoepassingen. We zijn trots dat we zo samen met de bijna 40 deelnemende ziekenhuizen en zorgorganisaties in Nederland, de zorg elke dag weer makkelijker maken voor iedereen!

Logo's deelnemende ziekenhuizen SZE - 2022

Verder verdiepen in digitaal contact? Volg onze webinars

Wil je ook verder met digitaal contact in de dagelijkse praktijk? Bekijk dan zeker de aankomende webinars van de BeterDichtbij Academie en meld je aan. Deelname is kosteloos en de webinars zijn waar mogelijk geaccrediteerd.

Info & aanmelden

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.