In uw regio?

App direct met uw eigen arts of ziekenhuis met BeterDichtbij. U kunt uw vraag stellen als u in de buurt woont of patiënt bent van het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam, Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, het LangeLand Ziekenhuis, Ommelander Ziekenhuis Groningen, Pantein in Boxmeer, Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg en Ziekenhuis Rivierenland Tiel. Bent u geen patiënt bij één van deze ziekenhuizen, maar woont u wel in deze regio? Ook dan kunt u uw vraag gewoon stellen! De medewerkers en zorgspecialisten geven u een betrouwbaar antwoord in de veilige app. Het aantal regio’s dat gebruik maakt van BeterDichtbij, neemt snel toe. Via onze website houden we u op de hoogte.

In contact met uw arts of ziekenhuis met BeterDichtbij

Download de BeterDichtbij app gratis en stel direct uw vraag aan uw arts of het ziekenhuis in uw eigen regio. Hieronder vindt u informatie over de participerende ziekenhuizen.

BovenIJ ziekenhuis

Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord. Het ziekenhuis heeft een vriendelijk, gastvrij en open karakter en een goede relatie met andere zorgverleners, waaronder huisartsen. We hebben als motto “zorg goed voor elkaar”. We willen de zorg voor onze patiënten goed voor elkaar hebben en willen steeds verder verbeteren door te leren van ervaringen van onze patiënten.

Statenjachtstraat 1
1034 CS Amsterdam
020-6346346

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis te Dirksland levert hoogstaande medisch specialistische basiszorg in een kleinschalige, gastvrije omgeving. Persoonlijke aandacht, respect en de tijd nemen voor u zijn bij ons de normaalste zaak van de wereld. Door dit te combineren met de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg, werken wij elke dag aan het leveren van de beste zorg voor u en uw naasten.

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
0187 60 73 00

LangeLand Ziekenhuis

Het LangeLand is hét ziekenhuis voor de stad Zoetermeer en omliggende gemeenten, waar patiënten en hun naasten kunnen rekenen op hoogwaardige, veilige, vriendelijke zorg dichtbij huis. We zijn volop in beweging en er steeds op gericht om met elkaar de zorg beter te maken. Het LangeLand ziekenhuis maakt deel van de Reinier Haga Groep.

Toneellaan 1
2725 NA Zoetermeer
079 3462626

Ommelander Ziekenhuis Groningen

Samen. De beste zorg. Dichtbij. Het Ommelander Ziekenhuis Groningen is hét ziekenhuis voor Noord- en Oost-Groningen. Wij staan voor goede, snelle en veilige zorg. Dichtbij waar dat kan, verder weg waar het moet. Een ziekenhuis waar we mensen behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dat is waar we voor staan. Een ziekenhuis waar patiënten en zorgverlener samen gaan voor de beste zorg.

www.ommelanderziekenhuis.nl
088-0661000

Pantein

Pantein biedt een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van zorg en gezondheid. Zorg die aansluit bij uw wensen en die dichtbij en vertrouwd voelt. Met de communicatie-app BeterDichtbij willen we uw ervaring met de zorg nog verder verbeteren. Wilt u meer informatie over de dienstverlening of locaties van Pantein, kijk dan op www.pantein.nl.

Dokter Kopstraat 1
5835 DV Beugen
0485-845000

Röpcke-Zweers Ziekenhuis (Saxenburgh Groep)

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg is een algemeen ziekenhuis en maakt deel uit van de Saxenburgh Groep. Wij streven naar goede, veilige en gastvrije zorg. Wij richten ons voornamelijk op de bevolking uit de gemeenten Hardenberg, Coevorden en Ommen. Uiteraard zijn patiënten uit andere regio’s ook welkom binnen de Saxenburgh Groep.

Jan Weitkamplaan 4A
7772 SE Hardenberg
0523-276000
www.saxenburgh.nl

Ziekenhuis Rivierenland en huisartsenpraktijken ECT

Ziekenhuis Rivierenland is een streekziekenhuis met 373 bedden en 19 specialismen. Centraal staat het verlenen van uitstekende patiëntenzorg, dichtbij de mens in de regio. Het ziekenhuis heeft 3 poliklinieken: in Tiel, Beneden Leeuwen en Culemborg. Er heerst een plezierige sfeer voor patiënten, bezoekers en ruim 1500 medewerkers en vrijwilligers. Ziekenhuis Rivierenland: hét Mensenziekenhuis.

President Kennedylaan 1
4002 WP Tiel
0344-674911

Binnenkort in contact met meer ziekenhuizen!

Het aantal ziekenhuizen dat u kunt bereiken via BeterDichtbij breidt in 2017 verder uit. Woont u niet in de regio Amsterdam, Boxmeer, Dirksland, Noordoost- en Oost-Groningen, Hardenberg of Tiel? Laat uw gegevens achter via het formulier op de contactpagina van deze website, dan brengen we u direct op de hoogte als ook uw ziekenhuis aansluit. Of houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws over BeterDichtbij.

Houd mij op de hoogte