In uw regio?

App direct met uw eigen arts of ziekenhuis met BeterDichtbij. U kunt uw vraag stellen als u patiënt bent van het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam, Gelre ziekenhuizen, Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, het LangeLand Ziekenhuis, Ommelander Ziekenhuis Groningen, Pantein in Boxmeer, Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, SJG Weert, Ziekenhuis Rivierenland Tiel en Eerstelijns Centrum Tiel.

Bent u geen patiënt bij één van deze ziekenhuizen, maar woont u wel in deze regio? Ook dan kunt u uw vraag gewoon stellen! De medewerkers en zorgspecialisten geven u een betrouwbaar antwoord in de veilige app. Het aantal regio’s dat gebruik maakt van BeterDichtbij, neemt snel toe. Via onze website houden we u op de hoogte.

In contact met uw arts of ziekenhuis met BeterDichtbij

Download de BeterDichtbij app gratis en stel direct uw vraag aan uw arts of het ziekenhuis in uw eigen regio. Hieronder vindt u informatie over de participerende ziekenhuizen.

BovenIJ ziekenhuis

Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord. Het ziekenhuis heeft een vriendelijk, gastvrij en open karakter en een goede relatie met andere zorgverleners, waaronder huisartsen. We hebben als motto “zorg goed voor elkaar”. We willen de zorg voor onze patiënten goed voor elkaar hebben en willen steeds verder verbeteren door te leren van ervaringen van onze patiënten.

Statenjachtstraat 1
1034 CS Amsterdam
020-6346346

Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Ook zijn er buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Er werken ruim 3.500 medewerkers, 300 medisch specialisten en 300 vrijwilligers. Samen bieden wij u een breed palet aan onderzoek, diagnosestelling en (na)behandeling. U bent bij ons van harte welkom.

(055) 581 81 81
www.gelreziekenhuizen.nl

Gelre Ziekenhuizen

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis te Dirksland levert hoogstaande medisch specialistische basiszorg in een kleinschalige, gastvrije omgeving. Persoonlijke aandacht, respect en de tijd nemen voor u zijn bij ons de normaalste zaak van de wereld. Door dit te combineren met de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg, werken wij elke dag aan het leveren van de beste zorg voor u en uw naasten.

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland
0187 60 73 00

LangeLand Ziekenhuis

Het LangeLand is hét ziekenhuis voor de stad Zoetermeer en omliggende gemeenten, waar patiënten en hun naasten kunnen rekenen op hoogwaardige, veilige, vriendelijke zorg dichtbij huis. We zijn volop in beweging en er steeds op gericht om met elkaar de zorg beter te maken. Het LangeLand ziekenhuis maakt deel van de Reinier Haga Groep.

Toneellaan 1
2725 NA Zoetermeer
079 3462626

Ommelander Ziekenhuis Groningen

Samen. De beste zorg. Dichtbij. Het Ommelander Ziekenhuis Groningen is hét ziekenhuis voor Noord- en Oost-Groningen. Wij staan voor goede, snelle en veilige zorg. Dichtbij waar dat kan, verder weg waar het moet. Een ziekenhuis waar we mensen behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dat is waar we voor staan. Een ziekenhuis waar patiënten en zorgverlener samen gaan voor de beste zorg.

Pastorieweg 1
9679 BJ Scheemda
088-0661000

Pantein

Pantein biedt een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van zorg en gezondheid. Zorg die aansluit bij uw wensen en die dichtbij en vertrouwd voelt. Met de communicatie-app BeterDichtbij willen we uw ervaring met de zorg nog verder verbeteren. Wilt u meer informatie over de dienstverlening of locaties van Pantein, kijk dan op www.pantein.nl.

Dokter Kopstraat 1
5835 DV Beugen
0485-845000

Röpcke-Zweers Ziekenhuis (Saxenburgh Groep)

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg is een algemeen ziekenhuis en maakt deel uit van de Saxenburgh Groep. Wij streven naar goede, veilige en gastvrije zorg. Wij richten ons voornamelijk op de bevolking uit de gemeenten Hardenberg, Coevorden en Ommen. Uiteraard zijn patiënten uit andere regio’s ook welkom binnen de Saxenburgh Groep.

Jan Weitkamplaan 4A
7772 SE Hardenberg
0523-276000
www.saxenburgh.nl

SJG Weert

Zorg voor en met de patiënt, dat is SJG Weert. Als kleinschalig streekziekenhuis bieden wij u basiszorg van hoog niveau. Een nauwe samenwerking met andere partners in de regio zorgt ervoor dat u de behandeling krijgt die het best bij u past. Persoonlijk contact, een gemoedelijke sfeer en gastvrijheid kenmerken onze manier van werken. Wij staan voor vernieuwende zorg die steeds weer wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. De patiënt staat steeds op de eerste plaats.

Vogelsbleek 5
6001 BE Weert
(0495) 57 21 00
www.sjgweert.nl

SJG Weert

Ziekenhuis Rivierenland en huisartsenpraktijken ECT

Ziekenhuis Rivierenland is een streekziekenhuis met 373 bedden en 19 specialismen. Centraal staat het verlenen van uitstekende patiëntenzorg, dichtbij de mens in de regio. Het ziekenhuis heeft 3 poliklinieken: in Tiel, Beneden Leeuwen en Culemborg. Er heerst een plezierige sfeer voor patiënten, bezoekers en ruim 1500 medewerkers en vrijwilligers. Ziekenhuis Rivierenland: hét Mensenziekenhuis.

President Kennedylaan 1
4002 WP Tiel
0344-674911

Binnenkort in contact met meer zorgorganisaties!

Het aantal (huis)artsen, ziekenhuizen en andere zorgorganisaties dat u kunt bereiken via BeterDichtbij breidt steeds verder uit. Woont u niet in een van de deelnemende regio’s? Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws over BeterDichtbij.