Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Ervaringen met BeterDichtbij uitwisselen tijdens de E-Healthweek 2020

In steeds meer ziekenhuizen in Nederland zetten zorgverleners BeterDichtbij in om eenvoudig te communiceren naar hun patiënten. Wilt u weten hoe uw collega’s bij u in het ziekenhuis BeterDichtbij inzetten? Speciaal daarvoor biedt BeterDichtbij een lunchevent aan, exclusief voor zorgverleners, maar ook zijn we te vinden op verschillende informatiemarkten. Dit allemaal tijdens de E-Healthweek 2020 van 27 januari t/m 1 februari.

Gezonde lunch én inspiratie voor uw dagelijkse praktijk

Het BeterDichtbij team reist heel Nederland af om een heerlijke gezonde lunch te verzorgen bij de onderstaande ziekenhuizen:

  • Gelre ziekenhuizen in Zutphen op maandag 27 januari
  • Antonius Zorggroep in Sneek op dinsdag 28 januari
  • Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland op dinsdag 28 januari
  • Rode Kruis Ziekenhuis in Alphen a/d Rijn op woensdag 29 januari
  • Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn op donderdag 30 januari
  • IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel op donderdag 30 januari

Het wordt een event waar je niet alleen met volle maag maar ook met volop nieuwe inzichten en praktische toepassingen weer naar buiten loopt. Kom te weten hoe uw collega’s BeterDichtbij inzetten voor eenvoudig contact met hun patiënten. Waar besparen zij tijd en verdiepen ze hun zorg? Wat kunt u doen om digitaal contact in uw dagelijkse praktijk nog makkelijker te maken? En welke ontwikkelingen staan op de stapel bij BeterDichtbij in de road map van 2020? Daarnaast staat het BeterDichtbij team klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u het lunchevent bijwonen? Meldt u dan aan bij uw projectleider.

Stel uw vragen tijdens een informatiemarkt

Naast het verzorgen van diverse lunchevents staan we tijdens de E-Healthweek ook op informatiemarkten verspreid over heel Nederland. Hier vertellen we u graag meer over BeterDichtbij en staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons vinden op de informatiemarkten bij de onderstaande ziekenhuizen:

  • IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel op dinsdag 28 januari
  • Antonius Zorggroep in Sneek op dinsdag 28 januari
  • Saxenburgh Groep in Hardenberg op woensdag 29 januari

Benieuwd? Ervaar het zelf tijdens de E-Healthweek 2020 in het ziekenhuis

Tijdens de landelijke E-Healthweek 2020 bieden wij zorgverleners diverse mogelijkheden om onderling hun ervaringen te delen of om hun vragen aan het BeterDichtbij team te stellen. Komt u ook langs tijdens een lunchevent of informatiemarkt bij u in het ziekenhuis? We kijken alvast uit naar uw komst!

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.