Op dit moment is er een storing bij een leverancier van ons waardoor beeldbellen via BeterDichtbij nu tijdelijk niet mogelijk is. Ons technisch team en onze leverancier zijn hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor de onderbreking. Zodra de storing is opgelost laten we dat direct weten.

Eenvoudig video en audio delen met patiënten via BeterDichtbij nu mogelijk

Een video of audiobestand delen met patiënten is vanaf nu nog makkelijker via BeterDichtbij. Zo kunnen patiënten nu veilig en eenvoudig thuis een videobeeld of oefening op audio afspelen die door de zorgverlener is toegestuurd. Is er een vraag over de oefening, dan kan er een persoonlijk berichtje worden gestuurd of een toelichting van de zorgverlener in BeterDichtbij.

Wens zorgverleners: behandeling thuis begeleiden

Artsen en andere zorgverleners hebben BeterDichtbij gevraagd deze functionaliteit beschikbaar te stellen via BeterDichtbij. Meta Oldenziel-Sondaar, klinisch psycholoog bij Gelre ziekenhuizen, zet deze toepassing van BeterDichtbij in om haar patiënten oefeningen toe te sturen, bijvoorbeeld meditatie-oefeningen. Enthousiast vertelt ze: “Hiermee kunnen we jongeren audiobestanden toesturen waar ze thuis mee aan de slag kunnen.”

BeterDichtbij voor iedereen

Sander Bijl, mede-oprichter van BeterDichtbij, ziet deze uitbreiding als een logische volgende stap: “Het is onze ambitie om BeterDichtbij op ieder moment in de reis van de patiënt relevant te laten zijn. En als er dan vanuit de praktijk de wens komt om audio en video toe te voegen, dan gaan we daar graag mee aan de slag. Zo proberen we iedere keer de verbinding te maken tussen service, gemak, én de behandeling van de patiënt.”